Sömn

Sitter i soffan med en kopp kaffe, dagens 2a. Oliwer har hållt igång sen klockan var 2 inatt.. När man trodde att värre blir det nog inte.. Börjar tappa allt hopp om att vi någonsin ska få sova här i huset igen. Nog för att detta är extremt riktigt så illa brukar det inte vara men han vaknar säkert uppemot 10 ggr varje kväll/natt. Har sina nätter när han är vaken uppemot 1 och halv timme per natt. Har ju hela tiden haft hoppet att bara han blir lite äldre men vid nästan 1 års ålder har ju dagen han tänkt sova fortfarande inte kommit sånär som på om det är 4 eller 5 nätter på detta snart året som han faktiskt sovit. Snälla älskade unge vi vet ju att du kan.. Sov! Kommer bli en en lång dag idag, känns som jag varit på värsta festen huvudet är tungt och kroppen trött.

Långhelg är det, Fridde tog sig ledigt torsdag och fredag. Skönt att bara vara lediga allihopa även om ledighet inte för det innebär ens nån form av lugn och ro men vi är två iallafall och det är skönt. Inga planer för den delen har ju halva tiden redan gått så. Önskar att vädret kunde va lite mindre höstigt så man kunde vart ute och bara haft det gött i värmen.

Är nog många som fått höstkänslor nu för köp och sälj sidan har exploderat av höst och vinterkläder nu. Och jag har lyckats göra ett par grymt bra fynd till Oliwer. Didriksson vinteroverall för 100 och Didriksson fleece för 30. Som hittat! Lyckades även vinna ett stort paket med kläder till Wilde, 13 plagg för ynka 20:-. Det var så jag skämdes för va billigt det blev. Inte för att han ens behövde det men kul med lite "nytt" till det priset. Var ett par plagg som kommer bli favoriter medans nåt inte var nåt att ha direkt. Perfekta dagis kläder iallafall, bra kläder men ändå billiga.

Annars då? Dagarna bara går här och vi gör inte så mycket, hinner liksom inte med dagarna bara går ändå. En snabbtur ner till Åmål i onsdags, träffa syster en snabbis, lämnade saker från köp och sälj som jag hade sålt. Bokade ny tid för fransar för har tappat massor men helt klart ett nytt beroende så fransar vill jag fortsätta fixa. 👌 På måndag är det dags, hoppas dom sitter lite längre denna gången.

Sista veckan som ledig också, 22a kryper jag i arbetskläderna igen. Det ser jag framemot, saknar mina arbetskamrater och vuxet sällskap om dagarna. Fridde blir hemma fram tills dagis börjar för Oliwer. Jag ska väl ta lite årsarbetstid under inskolningens andra vecka bara. Ska bli spännande att se hur det blir med dagis för Oliwer. Jag tror det kommer passa han helt perfekt jag. Med dagis kommer förhoppningsvis både rutiner och nattsömn tillslut. Något vi inte lyckats med att få till på denna lilla herrn och alla hans egenheter. Älskade unge! Tänk att 2 barn kan vara så lika som Oliwer och Wilde med så totalt helt olika som personer. Finns inte en likhet i världen.

Skulle vilja hitta på nåt nu till sista helgen sen som helt ledig men vet inte vad. Får se om vi kommer på nåt bra. Ville åka till Grebbestad med pappa och Ingela men pappa visste inte om tiden fanns annars hade det vart mysigt. Får se om vi kommer på nåt kul att göra annars.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0