Hej vardag! Hej höst!

Så gick det ett par dagar igen. Har haft en lugn händelselös helg. Hemma, grejat, myst och promenerat. Som vanligt alltså. Wilde var på bio med moster och Tom i söndags, Husdjurens hemliga liv och övernattning i Åmål på det. Mycket nöjd kille :)

Så här söta kan man va 👌

Igår förmiddags kom dom hit båda två och vi drog till Karlstad. Mot köpbarnvagn 👌😍👍 Ah kärlek vid första ögonkastet, materiell lycka på hjul och jag är så nöjd! Crescenten fick stanna kvar där den, semester stängt i verkstaden. Får hämta den om drygt 2 veckor.

Ett varv på bergvik är ett måste men ytterst lite shoppat. Nångång måste man hålla igen 😂 Wilde fick sej ett par nya gympaskor till dagis. Som hittat för 49:- på rean. Fick köpa strl 32.. För typ 2 veckor sen hade han storlek 30?! 🙈 Bra med fynd till dagis iallafall, dom där cyklarna och allt dom grejar med förstör ju skorna på 1 dag så.. Oliwer fick så söta rävar som jag inte kunde motstå.

Idag säger vi hej till vardagen. 1a dagen på dagis efter 8 veckor sommarlov, väldigt förväntansfull och glad Wilde som kom upp redan 10 i 7 imorse han som sovit till 9-10 hela sommaren. Frågade han vad han gjorde uppe så tidigt? Jag ville inte missa dagis 😁. Klar och redo att gå halv 8, vanligtvis när vi ska göra nåt brukar bara frukosten ta 50 minuter men idag var det en speciell dag. Hann nog fråga 10 ggr innan klockan blev halv nio om vi inte skulle gå snart. Rusade in och kramade alla fröknarna.

Jag och Oliwer tog promenaden vi var till jobbet och på stan & handla lite, snudd på 1 mils provkörning av nya vagnen. Grus, skogsväg och ojämn asfalt var inga problem iallafall och vagnen får MVG 👌 Dessutom är den ju så fin. Varför i hela världen köpte jag inte denna från början för?! Kunde å andra sidan inte veta hur crescenten skulle va men ja jag önskar att jag hade köpt denna direkt. Oliwer verkar gilla den också. 👌

Mörkgrå med svart chassi, snygga läderdetaljer och gott om reflexer som smälter in i vagnen. 👌

Nån mer som känner som att hösten är här på riktigt?! Blåst, kallt, kalla nätter och grått. Tjocka kläder på barnen, strumpor... Vill gärna ha lite mer sommar men samtidigt längtar jag efter den riktiga hösten med alla fina färger, tända mysljus och goa tröjor.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0