Måndag


Så hade det gått en massa dagar igen, det har gått i ett här sen i torsdags! Ikea då med syster och wilde så vi fixade lite av de han behövde till sitt nya rum. Säng, byrå, hylla och andra praktiska saker. Inte helt klart så en resa till behövs, då ska det köpas gavel, hylla och lite annat. Är väldigt tacksam för all hjälp från min syster, till soptippen, köra med kärran och allt bärande! Tack! :) 

Började greja direkt på torsdagen så wilde sov sin första natt där redan då. 


På fredagen sen vankades de jobb igen, efter jobbet hem och fortsatte greja innan det var dags för kalas. Nova fyllde 4 och det firades med kalas. God tårta och trevligt som alltid :) Hem sen och fortsatte greja ända till sena kvällen. 


Jobb lördag och söndag blandat med ännu mera grejande, rensande, plockande och städande. Fått sålt på wildes gamla möbler och lagt pengarna på burk i väntan på nästa ikea tur. Det tar sig med både wilde rum och bebis rum. Inte för att bebisrummet består av så mycket mer än tvätt, påsar, plastbackar, byrå, hylla och vagnen, men har åtminstone nånstans att ha allt de nu. 

Jobbat idag, jämt gör seg dag för jag är så trött! Vädret kallt och grått.... Soffläge resten av dagen känns helt klart som en bra plan. 

En liten tjyvkik på wildes nästan färdiga rum avslutar jag med. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0