Barnmässan 2015


I vanlig ordning var vi på plats i Karlstad i god tid idag, väljer man att komma innan öppning brukar det helt klart löna sig i form av en välfylld och värdefull goodiebag och detta året var inget undantag. Jag, Emelie och barna som åkte. Senare kom Sandra, Maria, Nova och Thor också. Fått helt galet mycket fina och bra saker till både mej, wilde och bebisen. Även köpt en hel del bra till galna mässpriser. Älskart! Wilde har pysslat, snickrat, pärlat, ätit massa godis, träffat radioapan m.m och är så nöjd. Radioapan var bäst tyckte han och så godiset såklart 😂

Nu massa bilder! 


Allt vi fått idag samlat på bordet. 

Detta till mig av sakerna vi fått, tidningar, krämer av olika slag, våtservetter, tandborste m.m Fullsize produkter blandat med travelsize och prover. Och massa olika erbjudanden och rabatter också.

Till wilde , böcker, pysselböcker&kritor, såpbubblor, mössa, radioapan, påskägg m.m.

Till bebisen, blöjor, våtservetter , haklappar, krämer och salvor, borste, tossor, massor med strumpor, nalle m.m. Märken som polarn och pyret, geggamoja, nuk m.m Och allt det helt gratis! 

Och så handlade vi lite också..

Till wilde, snyggaste kepsen, film och lite annat. Och på subway fick han big hero väska med maten :) Wilde var hos fotografen med, gratis fotografering men får ju såklart betala för bilderna sen när dom kommer. 

Till bebisen har ja köpt nappar, speldosa, filt, amningskudde och dregglis. Bara kudden skulle kostat 300:- istället har jag betalt så mycket för allt tillsammans. Det kallar jag bra priser de! :) 

Mässan har verkligen känts rolig idag, allt har liksom "varit för mej". Med Wilde med mig som gjort massa kul, fått saker osv och bebis på väg som kommer att kunna använda alla bebisgrejer. Helt perfekt de :) 

Avslutade på bergvik, käkade subway, köpte födelsedags present till syrran. 2 tröjor till wilde och en mamma tröja till mej på rean på Hm. Köpte en frän plåttavla i retro stil på Coop också som kommer göra sig bra på altan till sommaren. Sen full fart hemåt, skönt att komma hem! Jag har bara slappat, plockat med alla saker och så. Wilde har vart ute med pappan och grejat med bilen sen gick han in till Pia och hade fredags mys. Nu ska han sova Wilde alltså, vi ska äta varma smörgåsar och kolla Ack värmland. 

Imorn laddar vi för en dag i barnanda igen med barnloppis, dock åker vi utan barn :) Hörs säkert imorn igen. 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0