Måndag


Långledig jag tydligen, inne på 5e dagen nu. Ledig i torsdags, vabba i fredags och semester i helgen. Och idag valde jag att inte ta några timmar eftersom Wilde fortfarande var dålig när dom rekryterade i lördags och då tyckte jag de var lika bra att inte ta några timmar eftersom jag ändå inte behöver ha några extra timmar nu när jag så snart ska gå hem. Har lyckats och jobba på mig så många timmar att ja inte är långt ifrån gränsen för vilka timmar man kan få ut när man går på ledigt så finns ingen mening att jobba en timme för mycket just nu för då har jag jobbat gratis utan bättre jobba precis på timmen eller lite under denna och nästa vecka. Och isf borde jag få ut sen för lite över 50 timmar. Välkommet lagom tills bebis kommer de. 👍 

Sen blir det iallafall jobb i 2 dagar, på onsdag vankas det dessutom sommarfest enligt tradition, denna gången hos Agnesa i Harnäs. Blir dock en tidig kväll för mej för på torsdag bär det äntligen äntligen äntligen iväg på galet efterlängtade ullareds turen. Har väntat alldeles för länge men nu är de minsann bara 3 små dagar kvar. Så om 3 dygn vid denna tiden har vi precis påbörjat våran shoppingtur!!! :) :) 

Sen är det midsommar och det betyder jobb för mej både midsommarafton och midsommardagen sen kickar vi igång sist veckan innan en ledig sommar och halvårs ledigt. Härligt! 

Såhär säger min räknare idag och just nu. Räknar dagar, timmar och minuter. 


Får se vad vi ska göra idag då, lär bli en hemma dag iallafall förutom en sväng till affärn sen. Finns massor av tråkiga saker att greja med här. Och wilde är lite snörvlig och hostig än också så. Och matvägrar tydligen sen han blev dålig, ätit så dåligt i helgen och än idag har han inte velat ha nåt. Men förhoppningsvis ändrar han väl sig när han blir riktigt hungrig. Igår fick han fiskpinnar..... Efter 1.5 h hade han petat i sig sina 3 fiskpinnar och en liten liten potatis mosad i sås.... och utbrister -detta var fantastisk gott! Haha svårt att tro de efter den tiden de tog 😂. Jaja han är full i energi igen iallafall och har varit sen i lördags mitt på dagen. Men innan de var han allt bra slö och olik sig, orolig man blir då. 

Nej nu ska jag avrunda här, hörs senare i veckan igen. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0