Helgen



Snart slut på en bra helg, helg är helg trots att jag är ledig hela veckorna. 

I fredags inleddes helgen med ett varv på stan tillsammans med Stephanie utan våra barn för en gångs skull. Rätt skönt att va själva även om de bara blev en timme :) Massor med rea, det vet ni ju att jag gillar. Halva rea priset på kappahl så fyndade superfina kläder till wilde. Lite underkläder till mig själv. Storhandling på apoteket, alltså de är dyrt att va gravid och ha halsbränna flera hundra på bara de!! :( Men följde med 2 lite roligare saker från apoteket med för en gångs skull de va minsann rea där med. Nagellack till mig och Elodie details napp med uggla till bebis ♥ 

Sen plockade jag upp wilde och ingela så åkte vi till åmål. Konstigt nog hittar jag ingenting på handelshuset nu när jag kan köpa va jag vill! Men jag hittade födelsedagspresenter iallafall :) och mina presentkort får jag spara tills hösten när de kommer nya saker och när bebis har kommit för dom har ju sååååå fina babygrejer där. Hämtade en massa kantareller hemma hos mamma sen avrundade vi med en fika på marinan. 

När vi kom hem kom Ewa och Maria förbi och wilde åkte iväg med dom. Vi passade på att åka och storhandla både på dollarstore, ica och lidl sen hämtade vi hem wilde igen. Fullsatt fredag! 

wildes fina fina newbie kläder, skulle ha kostat 480:- jag har betalat 130:- Kul att få newbie till han med men efter detta finns det inte i större storlek tyvärr. 

Elodie details och uggla, kan det blir bättre?! Och rea på de då får inte glömmas! 

åh roligare än såhär blir det inte för tjockisen just nu. 👍 Men visst va de fint? 

Guld! 

På marinan :) 

Igår vankades det en dag på leklandet igen, men denna gången var det pappornas tur att bli med och härja också.. Lekt och härjat allihopa, wilde var såå glad att pappa var med också. Så kul att se han så glad och nöjd. Kan man inte åka på långresor m.m så kan man göra det bästa av det vi har i närheten och det tycker jag absolut att vi gör. 

En bra dag med min älskade lilla familj och våra fina vänner. 

Stannade till på godis palatset i grums på vägen hem... 
Och dom hade mina favoriter!!!! Kvällen räddad trodde jag, fast jag mådde bara dåligt av att äta godis så det blev melon till kvällen 😊 

Städade övervåningen ordetnligt när vi kom hem, gött och ha de gjort. Vill att de ska va så städat och iordning de kan bli ifall bebis kommer så tycker ja plockar, städar och grejar med nåt hela tiden. Vill va med liksom :) Svärmor ska va med på loppan på annelundsfesten med och jag ska låna lite plats så det har jag fixat och grejat med de med, bäst och va ute i god tid där med. Och hoppas jag blir av med grejer!! Har så mycket mammakläder för just nu använder jag bara det mjukaste inga jeans, finstickade m.m och kläder efter wilde som ja behöver bli av med. Ska nog anmäla mig till nån barnloppa under hösten med om de inte går väldigt bra på loppan nu så allt typ är borta. 

  Sen till kvällen mådde jag pess dåligt, va sleten  och hade de ont & jävligt så kollade bara nästa veckas Secrets and lies sen blev de tidigt i säng. 

Idag är det allt en riktig höstdag!! Men de gör inte mej nåt men tycker lite synd om dom som vill ha fint väder på semestern. Idag ska undervåningen få sig en omgång för sen får vi besök av wildes kompis Alfons och hans mamma så då vill ja ha det fint. Wilde längtar så mycket efter sin Alfons så ska bli kul att dom får ses. :) 

Imorn drar vi på tur igen denna gången med syrran, grebbestad står på schemat. Vädret sådär men jag har en reservplan får se vad syrran säger om den sen. Tror det blir tummen upp iallafall 👍 För gillar jag det ja då brukar hon gilla det med. Tråkigt bara att pappan i huset måste jobba så han inte får bli med på nåt.. Men så är det! Så fort bebis kommer får vi vara lite lediga iallafall, får väl kanske bli nån utflykt då beroende på allt runtikring. 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0