Söndag, januari och nytt år


Nu var de ett tag sen jag uppdaterade här. Har hunnit bli ett nytt år och allt sen sist. Jag firade mitt nyår med jobb, tror klart de var sista gången!! Det går verkligen inte att sova och iår var inget undantag. Näh jag har aldrig gillat nyår, tycker det är totalt överreklamerat och har gladeligen jobbat nyåret jämt men tänker ge fira de en ny chans hädanefter för så trött ja va i torsdags så. Tur man har ett så bra jobb med bra arbetskamrater det blir genast mycket enklare att jobba 12 timmar med endast 2.5 timmars sömn då. Var iallafall väldigt skönt att gå hem i torsdags kväll, sov som en sten hela natten och ända tills telefon ringde efter 10. 

Tur man har haft några dagar ledigt nu. Det var behövligt, förkylningen verkar aldrig vilja ge med sig, trött och mår bläh&usch! Gick ut och gick förut helt slut efter drygt en kilometer och helt anfådd. Härligt! Laddar iallafall för en ganska lugn vecka, ledig imorn och ska bara till grums en sväng på dagen och besikta v70in igen! Och förhoppningsvis få umgås med min fina vän en sväng förutsatt att hon är ledig :) Kort dag på tisdag, onsdag och torsdag ska jobbas och det är dags för dagis igen efter långledigt men vet inte hur jag jobbar än och sen vankas 3 dagars semester med kalas gånger 2 för våran älskade blivande 4 åring. Tänk att han redan blivit så stor? 

Just de igår hade vi en mysig dag med våra vänner i deras stuga, grillade korv ute och barnen lekte. Inte ofta vi hittar på nåt allihopa tillsammans så de va kul att vi fick te de även om de bara blev nån timme där ute. 

Så här gött hade vi de: 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0