Torsdag



Jobbade helgen som va... jobbat hela veckan.... förkyld... Japp ungefär så.

Var på mysigt meandi hos Linda i tisdags, köpte (beställde) en tröja till wilde. Han valde själv, samma som ja såklart redan hade kollat ut åt han. "Oldsmobile" hette den, raggar bilar alltså. I november har jag ett eget party och hoppas många vill komma. :)

Det var väl de enda jag hittat på denna veckan förutom jobb och va hemma snörandes och hostandes.

Efter jobbet idag stoppade ja wilde i vagnen och drog iväg på en långpromenad. Kände att de var väldigt behövligt!! Fick muta wilde med att köpa lördagens godis för att han skulle bli med för han ville inte alls. Lämna tillbaka böcker, köpte hårfärg och var och röstade.

Undrar om ja röstade rätt?! Vet vad jag INTE vill ha men vad vill ja ha egentligen? En kombination av flera egentligen. Valet till riksdagens var inte så svårt, till landstinget valde ja efter person. Ulrika i grums fick mitt kryss för hon är en himla klok och redig person. Hoppas hon kommer långt! Till kommun vet ja inte alls om ja rösta rätt MEN ja rösta inte fel iallafall så. Hoppas på förändring och tycker att de ska bli väldigt spännande att se resultat av detta.

Längtar efter helgen, sova och va lite ledig. Många tidiga morgnar och förkylning så inte utan att ja känner mej aningen sliten.



Tröjan 👍


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0