Söndag


Söndag, ledigt och klockomställning.. Ja den som kom på de hade då ingen morgonpigg unge iallafall! Nångång strax efter 5 vakna han, tog de väl lugnt en liten stund men somna om gjorde han då inte. Jaja ja hade min sovmorgon idag ja så behövde inte starta min dag så tidigt jag klev inte upp förrens efter halv 9. :) 

Varit på bio med Emelie&Nova idag, såg Blixten och det magiska huset. Wilde tyckte filmen var sådär, han tyckte inte om en stor farlig hund som vari början och sen tyckte han kaninen va så sur! Jag tyckte de va helt okej för att vara tecknad film liksom och båda barnen va så duktiga! 3D Film var de med,  ja som aldrig går på bio hade aldrig provat de förut. Blev lite sugen på att gå på mer bio, pratade om att se skräckfilmen Annabelle men vi får väl se om den kommer hit först. Promenad till och från bion, gott och röra på sig. 👍


När vi hade kommit var det dags att byta om till varmare och regntåliga kläder och ge oss iväg till lekparken för lite lek och tjat med Stephanie och Elias. Alltid lika trevligt, barnen hade kul och höll sams också :) 



Hemma nu, wilde har duschat o fått mat. Själv väntar jag på att hjärtat ska komma hem innan vi fixar mat åt oss. Wilde är ju liksom överlycklig när han får önskemat så han är lika nöjd med sitt önskemål spagetti, ketchup och hamburgare som är nöjd med att slippa äta de. Uff ens lukten av ketchup?! Kan inte förstå de goda. Men är han nöjd och mätt då ä att ja nöjd ja me :) 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0