Torsdag


Usch vilken förkylning jag åkte på, feber, ont i leder och huvudvärk tillsammans med dom vanliga symptomen. Drygt som bara den, avskyr att inte må bra. Jaja jag hade iallafall inte tid med nån sjukdom, jobbat 7-16 måndag till onsdag. Årsmöte med kommunal i tisdags, god mat och trevligt med alla mina både gamla och nya kollegor. Lite nöjd får man väl vara med att vi från Norelund och våra vikarier är ett stort gäng som alltid är med. Kul!

 "Ledig" idag men obligatorisk utbildning under eftermiddagen så helt ledig har jag inte varit. Imorn drar jobbhelgen igång. Jobba jobba! Nåt annat hinner ja inte med just nu. 

På tisdag vankas det iallafall meandi visning hemma hos mej, hoppas att den blir lika lyckad som tupperwaren sist. Som det ser ut nu är det ett bra antal gäster men har ju sett tidigare att allt kan hända samma dag så... Men ja hoppas! Annars kommer ja aldrig aldrig kunna ta hit Karin på visning i igen. Jag har egentligen absolut inte råd med meandi kläder just nu men kommer att utnyttja värdinna rabatten och bara köpa en sak denna gången. Om inte vi blir över 8 gäster men de tror ja tyvärr inte vi blir, då är ju rabatten ännu högre då kanske det blir två plagg eller ett dyrare. Tråkig kanske men men så får de bli denna gången tyvärr. Ska iallafall bli mysigt att ha gäster och umgås en sväng, kommer några från jobbet, några av vännerna och kanske en av tjejerna från föräldragruppen med. Och massor med barn! :) 

Nej nu ska jag avrunda för snart är det farmen dags och det följs av nybyggarna. Vad gjorde man utan tv tro?! 




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0