Torsdag


Nästan ledig idag och ledig imorn, skönt med ledigt mitt i veckan. Även om ja nu ska på utbildning 1,5h i eftermiddag och jobba 1 timme och en kvart efter de. Innan de ska ja handla och fixa för imorn. 

Kollade skatteåterbäringen förut och den var snäll även i år, skönt! Jag ska göra nåt för mig själv, Ullared eller tatuering känns det som och det lutar helt klart åt tatuering. Men än är det inte juni. Resten kommer gå till det vanliga/vardagliga om ekonomin ser ut som nu då. 

Igår blekte vi slingor på mig en gång till, och det blev fan inte snyggt iallafall för nu syns det verkligen vad jag ska göra. Får bli toffs och vila för mitt hår nån vecka sen kör vi mot blond! Härligt! Måste ha en bra hårinpackning nu och ett silverschampo skadar nog inte heller. 

Imorn åker vi äntligen på barnmässa, 4e gången nu. Längtar som vara den allihopa, Wilde ska träffa Dora och byggare Bob och längtar efter de. Och jag ser fram emot allt gratis vi kommer att få och är nyfiken på alla bra erbjudanden dom har. Sweet poison ska vara där tror jag och då ska Wilde få sig nåt fränt :) Det mesta man får är ju för mindre barn men de lägger jag undan att spara de. Har sparat allt sen förra året med. Har sparat ner bilderna från dom andra mässorna bara för skojs skull. 

Barn 2 månader och Nova var fortfarande inte född. Barnen 1 år och barnen 2 år :) 

Allt gratis vi fått genom åren, helt sinnes egentligen men är ju bara att tacka och ta emot när man får allt annars vore man ju dum ;) satsar på att få den proppfulla extra goodiebagen i år med, 100 första får den vi fick den förra året så hoppas vi får de i år med :) 







Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0