Onsdag


Sitter framför tv och halvkollar på farmen, väntar på goda maten ska bli klar och att mästerkocken och greys ska börja på tv. Onsdag är bra dag det.  

Igår var det dags för meandi visningen,  inte helt förvånande när ett x antal "jag kan tyvärr inte komma" sms började trilla in av olika anledningar. Väldigt trist men helt förståeligt när det dyker upp viktiga saker eller sjukdom så, meeeen vet ni vad? Det blev en grymt bra visning ändå fast ja började bli orolig vid 3e återbudet, finaste Emelie och Nova var såklart på plats, syrran kom med stackars pojkar i sällskap haha, och sen blev det ett härligt gäng från jobbet + att en av dom hade med sig egna gäster. En grymt bra försäljning för Karin, skulle gissa på runt 5000:- om inte mer. Och det var väldig trevligt. Kändes riktigt bra efter dom riktigt sett på försäljning misslyckade visningarna jag har ställt till med tidigare. Tack för igår alla ni som kom! :) och Wilde fick sig en ny kompis som han absolut vill leka mer med :) Vad köpte jag då? Väldigt lite för engångs skull, blev bara en tshirt till Wilde. Han fick välja själv och det blev en med massa fordon på. Precis i wildes stil de med fordon. Vad annars liksom?! :) Själv fick jag helt underbara mjukisar i värdinnagåva. Så mjuka och sköna! Och meandi håller, blir aldrig fula knän osv. 👍👍👍 

Idag har vi haft genomgång av wildes garderob och allt fint han fick av Sandra och William passade nu. Var lite stort för bara två månader sen men han har dragit iväg på längden som bara den så nu passade allt. La bort en hel del tröjor som är för korta i armarna och lite byxor som blivit för korta. Rensat och gjort en hög med "att ha i garaget kläder". Bra sak att ha gjort. Nu ska det tvättas, säljas och läggas undan till sparas på 98/104 kläder. Blir extra pengar till Karlstad och barnmässan sen de. :) 

Här är kläderna från igår och med dom ska jag avrunda detta inlägget. 






Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0