Lördag


Ledig helg för mej denna helgen, kändes väldigt skönt med tanke på att sist jag var ledig var helgen för 2 veckor sen. Sjuk har jag ju dessutom hunnit vara under dom här dagarna och det sliter allt på en. Men nu så både frisk och ledig, igår var jag tråkig som vanligt. Somna på soffan strax efter 21, trött som få. Men ikväll är jag förhoppningsvis lite piggare efter drygt 10 timmar sömn. :) 

Haft en bra dag med min syster och Wilde idag. Varit ute och gått en massa, varit på loppis på medis där jag  fyndade  skalkläder till Wilde fix&kappahls kaxs i bra skick för 50:-, varit på mc Donalds på wildes begäran så han fick happy meal och så har vi fixat mitt hår med både färg och slingor. Med från Åmål lite sådär i smyg var min arga morbrors symaskin också så jag har sytt och sytt och sytt i en rasande fart för imorn får jag smyga ner till Åmål och ställa tillbaka den igen innan den blir saknad. ;) hissgardin, dyna till wildes cykelsits och en liten vårig kappa till toaletten blev det iallafall sytt. 

Ikväll hoppas jag på filmkväll, vill se skumtimmen. Älskade boken och hoppas att filmen ska vara bra. Men får se om vi har den, jag har iallafall önskat efter den. 

Här kommer dagen min i bild. Det mesta utom mitt nya fina hår är med, inte iordninggjord och det skulle liksom aldrig hända att den osminkade sanningen om mej själv hamnade på bild i min blogg även om ja kan gå ut utan smink men big no för kort! ;) Men jag är så nöjd med mitt hår iallafall och suget efter att bli ännu mera ljus ökade drastiskt så funderar på om min syster vill slinga mej en gång till i veckan kanske? :) 








Kommentera
Postat av: Mickis

De kan vi fixa vet du! :)

2014-03-16 @ 00:36:33

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0