Midsommarhelgen


Har tillbringat största delen av denna midsommarhelgen på jobbet, 2 gånger dubbla pass torsdag och fredag som sen fick avslutas med ett kort pass igår. Bra lugna dagar då är det helt okej att jobba 7-22.30 två dagar på raken även om man blir lite trött. Och såklart med mina bra arbetskamrater :) Men ja va glad när jag fick promenerade iväg mot min bil igår förmiddag för nu skulle du bli gött med ledighet!



När ja hade slutat skulle det handlas, städas, fixas, ätas midsommar mat, packas lämnas barn,handla igen de ja hade glömt, duscha, fixa sig, måla naglar mm. Synd att ta de lugnt liksom :)



Sen vankades de äntligen lite fest med, trevlig liten förfest på altan, bra resa dit och helt okej på plats i hillringsberg förutom denna jävla kylan dubbla lager kläder men frös ändå. Satan så kallt vem stängde av sommaren? Svinkallt ute på både fredagen och lördagen ju. Lite senare på kvällen fick jag dock satans huvudvärken igen. Haft huvudvärk till och från sen i tisdags och såpass ont så ja mått illa. Samma sak igår, vilopaus i bilen sen var syrran en räddande ängel och fixade ramlösa. åhhhh de behövdes och Emelie hade huvudvärkstabletter så sen var ja på gång igen på hemvägen men med ramlösa som dryck :) Hemresan var roligast tror ja bestämt och kvällens största besvikelse fick bli de faktum att pizzerian hade stängt å vi som va så hungriga!



Idag är en lugn dag, är lite slö men annars mår ja fin fint. Mysa med min älskade lilla familj, blir snart grillat och ikväll hoppas ja på nån bra film eller så :)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0