Måndag



Gjorde de igen.... Skrev ett långt inlägg med bilder och allt och vips kom ja åt bakåt pilen. Skit app!! Hört talas om att minnas eller funktionen utkast?! Näh inte de inte... De fanns iallafall både på datorn och appen på iphonen.

Jaja gör om GÖR RÄTT!

Började iallafall dagen med en tur till lidl för att köpa dagis kläder te wilde som ja hade spanat in. Wilde gillade kläderna och ja priset 150:- för två tshirtar, 2 shorts och 7 par sommarstrumpor.



Sen åkte vi mot Åmål, hämtade upp min mormor och sen åkte vi till djurparken där wilde fick träffa/se häst, får, kanin och getter. Jag gillar inte getter för dom ser inte snälla ut men dom här var snälla och kom fram för att bli klappade :) Jätte söta get bebisar fanns de med och dom gillade ja mest. Mysigt är det där tycker de är synd att de inte finns nåt liknande här i stan. Efter djurparken åkte vi till marinan för glass och kaffe. Smakade bra de. Mysig dag, kul att hitta på nåt och träffa mormor :)



När vi kom hem fick de bli mat sen drog ja och wilde på långpromenad som avslutades med ett stopp hos pappa&ingela. Såg förut att bilen äntligen var hemma igen efter deras semester i Finland&stugan. Vi fick som vanligt fina presenter, jag fick parfymen som ja egentligen önskade mej tills ja fyller år. Är så nöjd den luktar underbart! :)



Och imorn bär de äntligen iväg då, som ja längtar!!! Ska bli så kul, det som förberedas kan är gjort, listan skriven och burken för köp&sälj är tömd för att ja ska ha lite extra pengar drygt 800 innehöll den, helt okej för att vara efter gamla sålda grejer tycker ja :) och bra med lite extra (sen är det dags att stoppa undan till semestern istället :))




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0