Fredag


Ligger på soffan och svalkar mej, insåg att vi har ju kyla på våran luftvärmepump. Varför kom ja inte på de tidigare?! Stäng allt och på med den. Då blir de lite behagligare även om den tyvärr bara kyler nedervåningen.

Varit ett par varma och sköna dagar, promenerat på morgnarna,målat lite när de passat,shoppat och varit ute vid Stephanies och deras stuga för att bada och sola. Bränt mej på vissa ställen och blivit brun och fin på andra. Undrar hur i hela världen ja ska kunna sminka mej imorn när de vankas fest? Alldeles för ljust smink till sommarbrännan. Och utan smink känns som NO NO! Även att bara sminka ögon näh jag vill va hel sminkad ja ju....

Målningen blir bra iallafall, vitt och fräscht. Och golvet fixat med svart lasyr. Målat de jag fixar på framsidan nu och till veckan ska ja börja bak på altan.




Shoppat hade ja gjort med, lindex körde äntligen efterlängtade halva respriset. Tog en sväng igår med mitt presentkort i högsta hugg. 390:- för 12 plagg. Underkläder till mig resten till wilde. Idag med löningen på kontot blev de en tur till, regnjacka, höstjacka mm till wilde och en mjukis bh till mej. 320:- idag och egentligen skulle bara 1 av jackorna gått lös 299:- jag fick 2 plus 4 övriga plagg :)

Synd att dom aldrig kör såna priser på mat.. Storhandlat idag o det blev dyyyrt! Men nu är skåpen fulla så. ;)



Ensam hemma ikväll. Ska snart ta mej en kalldusch, sen tidigt i säng. Imorn blir det en tur till Kd och köpa födelsedagspresent till pappa och William. :) Och efter de vankas det fest, chevan rullar mot Sunne imorn. :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0