Helgen


Så var helgen nästan slut. Dom lediga helgerna går alldeles för fort. 

Igår var vi på kalas för Liam som fyllde 4 år. Promenad dit och hem så helgens motion fixad 👍Taco och mys var tänkt när vi kom hem, men Fridde fick köra halva värmland runt med grannen för att hämta hem hans dotter. Så kan de gå, klart man ställer upp så :) Men ja och wilde myste ändå så fick han värma när han kom hem. Fick äntligen upp lite julgardiner igår med, bättre sent än aldrig eller va säger ni? Så tråkigt att stryka och greja med de, kommer aldrig bli den perfekta husfrun med glasklara fönster och slätaste gardinerna i stan men ja gör så gott ja kan :) 


Idag har vi haft stephanie och elias här på kaffe och tjöt. Wilde var på ett humör så hej å hå! 4 års trots när de är som bäst ;) När dom hade gått hem ville wilde åka till pappan i garaget så körde dit han sen åkte ja hem, grejat med både de ena och de andra  och så slog ja in julklapparna och födelsdags presenterna till wilde när han ändå inte va hemma. Sen åkte dom på en tur till Karlstad sjukhus med farfar, han har ont i ryggen. Väntar på att dom ska komma hem snart så ska wilde i säng så han är pigg tills dagis imorn och vi får väl se om vi får nån myskväll ikväll istället. ♥ 

Imorn är de jobb igen, till tisdagen fanns inget så får se om ja blir ledig då eller om de kommer nåt imorn. Har tagit ledigt tisdag kvällen iallafall för att gå på julbord med alla mina arbetskamrater. Ska bli så gott så! 

Så här mysigt är de i köket nu, blir så varmt och ombonat med dom röd/beige gardinerna. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0