Torsdag


Torsdag idag och inte vilken torsdag som helst utan världens bästa systers födelsedag, hurra hurra :) Direkt efter jobbet åkte vi till Åmål för att gratulera henne. När det vankas kalas blir delar av familjen ofta förkylda och lika så idag, men vi var där iallafall tillsammans med vänner, pojkvän och en bror. Kakor, kaffe och massa bus för Wilde. Trevligt :) Det pratades på en tur till Ullared i juni, åhhh ja är så sugen!! Frågan är om de är värt de när man har dåligt med pengar?! Men ja känns så, trevligt att bara åka med liksom. Småhandla lite och bara strosa runt där. Kanske kan lägga undan lite till de med, de är ju inte juni än så. 

Nu ligger jag på soffan och är jämt stentrött iallafall, kan man skylla på klockomställning eller?! Varit riktigt tungt att ta sej ur sängen på morgnarna både för mej och den annars så morgonpigga barnet. Känns som klockan ringer mitt i natten... Men imorn ringer den inte mitt i natten iallafall för jobbar kvällen. Både skönt och inte, mest inte för ja trivs hemma på kvällarna men lite skönt nångång att inte alltid behöva iväg på morgonen.  

Tänkte avrunda detta inlägget med att visa dom fina burkarna ja beställde på middagshjälpen igår. Super sida de där, gratis medlemskap och poängen man samlar ihop kan man "köpa" fina saker för. Fastnade för ugglorna på burkarna men inte en aning vad jag ska ha i dom, ha dom eller ens ha dom till. Men de kan ja ta dom kostar ju ändå ingenting mer en lite surfande på deras sida :) 




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0