Torsdag


Torsdag och en dag kvar till helg , härligt! :) Haft några bra dagar nu med en del som blivit gjort här hemma trots att ja bara haft en ledig dag och de va i tisdags. Altanen är tvättad och nyoljad , möblerna likaså med fin rödbrun olja. Blev betydligt mycket finare men en omgång till skulle inte skada vare sej på altan och möblerna men slut på olja så de blir de inget med just nu.

Har haft storrens bland alla grejer och slängt ut en massa på köp och sälj. Inga stora summor men många bäckar små ska nog ta mej till ullared så ja och syrran får oss en mysshoppingdag där eller vad tror ni? ; ) Meen de går bra segt just nu tyvärr men kanske när alla fått lön?!

Idag har vi haft emelie och nova här några timmar. Barnen har bytt påskägg med varandra och emelie fick sin födelsedagspresent en korg med godsaker och bra att ha. :) Alltid lika trevligt att ses och barnen leker bra (när dom inte ska ha samma saker och blir ovänner vill säga ; )) Varit i lekparken och här ute i trädgården.

Avslutade denna dagen med att fylla på kylskåpet, påbörjade iallafall med den månatliga Lidl handlingen imorn blir de resten. Välfyllt kylskåp är skönt att ha.

imorn tar ja helgen med , fullt upp hela helgen känns de som så undrar när jag ska hinna bara vara ledig?






Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0