Några dagar


Nu var det några dagar sen igen så dags att uppdatera sig :) 

Har hunnit vara ledig flera dagar på raken nu. I fredags tillbringades dagen i Karlstad med mina hjärtan. Roade mej med att shoppa upp alla mina presentkort ja fått genom m3 och mina bonuscheckar på hm, shopping när den är som bäst de ;) ("gratis" alltså ;)) Hårfärg och slingor, linne, strumpor till mig, gummistövlar och angry birds skor till Wilde. Småsaker på lagerhaus mm. 

Wilde valde helt själv då nu ska de väl duga iallafall? Dom svarta han har duger inte för dom har inga stjärnor som våra. Är alltså inte converse haha. Bestämd kille som vet vad man egentligen ska ha på fötterna. ;) 

I fredags kom wildes kort så togs hos fotografen på barnmässan.  

Blir nog det översta kortet som vi kommer beställa förstoringar på :)


I lördags var jag och Wilde ensamma hemma och hade en riktig mysdag med en tur på stan han och jag och sen ett par timmar i lekparken med syrran som kom hit och höll oss sällskap. Sen kom även wildes mormor förbi och hälsade på. Vid 6 tiden körde ja han till farmor och sen var de hem och städa och packa som gällde för mej. Uppladdning för söndagen de :) 
❤️

Sen så var det ju äntligen söndag och dags för kommunals kryssning. Långt bak i bussen ska man va och festen började strax efter vbro. Fint de 👍 Resan var som vanligt så jävla rolig. :) Framme i Stockholm började väntan, gick ganska fort ändå och tillslut var vi inne och kunde lämna av grejerna i hytten, bättra på sminket för att sen fylla på lagret från tax freen. Blev nån rundtur varvat med drickbart i hytten tills vi skulle vara på buffén. Väldigt god mat och jag åt alldeles för mkt!! Haha fick gå och lägga oss raklånga på sängen en sväng efter maten :). Resten av kvällen varvades det mellan pub, hytt, tråkiga dansband och avslutning på nattklubben. Härlig blandning på folk och alltid nån att umgås med, gamla arbetskamrater, kommunalarna som man lärt känna tack vare just kommunal och mina nuvarande arbetskamrater. Tack allihop för skratten och denna resan! Nästa gång får vi se var de bär av, vi prata på om man skulle satsa på nåt nytt. Men det bestämmer vi ju allihopa på kommande planeringsmöte så! 

Igår var dagen trevlig men aningens segare än söndagen. Världens godaste och mumsigaste frukost. Strosade sen mest runt och kollade in all shopping m.m som finns. Tog en fika och sen ännu mera kolla runt. Önskade ja hade haft gott om pengar och kunnat gå lös i tax free. Då hade det blivit nya converse till oss alla, och en massa Victoria secrets till mig. Men fick nöja oss med en skattkista godis och en motorcykel till lillhjärtat. Ett 6-pack gn eller va dom heter till de större hjärtat. Och jag själv fick den billigare varianten av vs parfym och sen var de cider över sen kvällen innan och jag brydde mej aldrig om att köpa några fler. 

Hemresan gick smidigt och vi var hemma i Säffle redan vid 21 tiden. Ah skönt att vara hemma! Trött och sliten med bara 4 timmars sömn på båten så det var gott att äta och krypa ner i sin egna säng. 

Jag redo på söndagen, slog mej på båten att jag körde mer eller mindre samma outfit som förra året. Dumt att byta nåt man trivs med väl ;) Annars blev inte en endaste bild tagen, hur tråkigt var inte de då? Glömde helt av att ta nåt.

Idag satt de fint med sovmorgon, en dusch och sen få ge Wilde överaskning  från båten. Han verkar nöjd med både leksaken och godisskattkistan fast han inte får smaka förrens på lördag. :) efter en lugn förmiddag tog vi oss en promenad ner till Domus och tillbaka. Ja hämtade en härlig pläd på posten från lambi och Wilde vann ett kakpaket  på såna där 1 kronas lotter. Resten av dagen blir lugn, skönt med en ledig dag och bara kunna slappa. 





Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0