Lördag


Vilken bra dag det känns som detta varit, en bra dag på jobbet. En lyckad tur på medis barnloppis på lunchen då jag hittade väldigt bra och riktigt billiga fynd. Precis som ja gillar de :) Efter jobbet hämtade jag Wilde i garaget och när vi kommit hem (som om ja faktiskt inte hade gått en massa redan på jobbet) så tog jag och Wilde en tur i skogen innan vi åkte till lekparken och mötte upp Stephanie och Elias för lite lek och tjat. Sen såg jag fram emot en lugn och slapp eftermiddag/kväll i soffan men så hittade jag det, alltså det perfekta skåpet för en ide jag har haft länge nu så istället blev det en tur till nysäter och hämtade det. Bäste pappa var snäll och följde med me kärran och Wilde var överlycklig för han fick stanna hos Ingela under tiden. Nu längtar jag efter att sätta igång med mitt projekt, färg hoppas jag ska finnas. Tapet vet jag finns, men penslar måste köpas. Bilder får ni sen när det blir klart :) 

Nu blir det bara myskväll, har precis ätit taco kyckling och det satt väldigt fint vill ja lova. Synd bara att jag inte kan dyka ner i en stor underbar påse med lösgodis nu också men nej nej det är inte tillåtet det.. Så tråkigt men så är de just nu, självförvållat men ja lika tråkigt för de.. 

Här är iallafall dagens loppis fynd: 

Fodrad jacka, skal jacka i jöttefint skick 20:- styck. Skor och stövlar 20:- styck (dom svarta är betydligt mkt finare skick i verkligheten än de ser ut på bilden) och plånbok och shorts för 10:- styck. Både jackor och stövlar får växas i, så nu har han till hösten och nästa vår :) 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0