Torsdag kväll


Håller på och lägger Wilde nu. Han bestämde själv att han skulle gå och sova när Disney junior va slut. :) 

Har haft dagen ledig, jobbat 3 dagar och har minst tre antagligen 8 dagar framför mig.

 I tisdag kom vi iväg till gymmet igen, det känns så bra! 50 minuter på crosstrainern blev de, helt bortdomnad i fötter och underben efter de så måste testa andra skor till nästa gång. :/

Idag har det varit fullt upp hela dagen. I förmiddags knallade jag och Wilde iväg till mitt jobb. Fairtrade dagen idag och kommunal bjöd sina medlemmar på fairtrade choklad och vi som ao fick hämta och dela ut. Tror det uppskattades och chokladen va så god! :) Wilde har nog inte varit så tyst någonsin som när vi va där, kunde tro han var stum nästan. Efter de knallade vi ner till kommunal och hämtade lite saker som dom önskade sig på jobbet, Wilde fick en egen liten ficklampa av Åsa den var han nöjd med men återigen helt stum. Lite blyg minsann. :) 

Hämtade paket från hm sen hemåt i full fart för att ge Wilde nåt att äta och byta blöjan innan vi begav oss till torget för visa mina gamla arbetskamrater stöd när kommunen vill säga upp deras kombinatt avtal för att spara pengar. Hoppas protesterna leder till nåt bra!! 

När vi väl kom hem sen var de dags för matlagning, tvätt och städ. Yeaj kul! Men nu äre gjort och ja svängde även ihop en äppelpaj. Låtsas att de är helg idag eftersom min helg består i jobb. 

Imorn blir de en tur till tippen och sen Åmål för att handla på eurocash och jysk innan jag ska till jobbet. Jysk är nya i wrapp och delar ut presentkort så det är lika bra att utnyttja eller vad säger ni?! ;) 

Dagens bild! Sen är det dags för myskväll med senaste soa avsnittet. :) 






Kommentera
Postat av: yasmine modell mamma och fru

hej ja kändes som det enda rätta att göra faktist.
så fixade de nu på eftermiddagen. Hoppas inte fler barn ska bli utan sina föräldrar. åhhh så hemskt att vara mitt i det. tyvärr drabbas allt för många av denna hemska sjukdom
kraaam

2013-10-18 @ 00:53:37
URL: http://www.yasminegill.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0