Måndag



Helgen är slut och idag började vardagen igen. Tycker allt att helg är bra trevligt de, borde finnas en helgdag till egentligen ;) 

Lördagen blev väl en sådär kväll, bilen gick tyvärr inte alls bra och vi hade en hel del problem med den. Trist men de är sånt som händer, rätt trist också att bli ståendes och så försvinner alla iväg. Men men! Fanns många bilar att kolla på där borta i Afrika iallafall, minst två av våra gamla bilar var på plats och jämt hur många andra bilar som helst. Lite skillnad mot en utekväll i Säffle de. Jämt hur mö poliser som helst med och undrar om inte allihopa missade charmkursen!?! Kan det verkligen vara farligt att vara ens lite trevlig? Speciellt mot såna som varken gjort eller sagt nåt... Uppenbarligen om man är polis i Arvika. Fast de är väl tur att dom finns när galna brudar ligger på backen och drar varandra i håret. Det var dagens skratt de iallafall för jisses vad kul det ser ut med ett riktigt töntigt tjejslagsmål och hysteriska tjejer som inte kan andas, grinar och inte kan gå för att den blivit dragen i håret ;) blev en sen kväll/tidig morgon. Vågade inte åka från Arvika själva så var tvungna att vänta in andra bilar. Hem kom vi iallafall och min syster är en pärla :) Detta var sista utekvällen på ett bra tag kände ja, nu får man roa sig med annat ett tag eller typ utgång fast inomhus. 

Läskiga gröna pople drinkar smaka fint, förfest hos Olsson och trots krånglet fina bilen våran <3 

Igår hade vi en riktigt mysfamiljedag. Städade och fixade höstfint ute på gården i flera timmar. Gjorde hemmagjord pizza och sen hade vi filmkväll. Såna dagar är fina dom :) 

Idag har jag jobbat, kom hem och hjärtat hade fixat lax och potatis. Mums! Sen slockna ja på soffan, lite trött tydligen. Men nu jag vaken igen :) sitter och funderar på att beställa en egen surfplatta till Wilde. Min fungerar igen och han grejar hur mkt som helst med den och säger även att han vill ha en egen. Skulle vara smidigt att ha en som bara är hans som man kan fylla barngrejer. Har sett en grön curio barnplatta på Netonnet till bra pris, känns dom en perfekt julklapp till vårat lilla hjärta :) men ska fundera liiiiite till först. 

Nu är det iallafall dags att stoppa han i säng så han är pigg och glad imorn morgon. 






Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0