Söndag

 
Usch vad trött jag var imorse, mitt halsont har stört min sömn i natt. Dock ganska skumt att det inte blir nåt mer än bara väldigt ont i halsen? Skumt men bra jag är väldigt glad om jag slipper ha nåt mer än så.
 
Gick ut en sväng här i förmiddags och grejade litegrann, Wilde åkte kana och satt på 3 hjulingen och jag ägnade 5 minuter åt rabatten här utanför. Torkade damm i bilen med så den blir lite fin igen. Denna veckan är det meningen att den ska rulla igen. Tid bokad på Toveks bil på torsdag och på lördag är besiktiningstid bokad. Håll tummarna nu! :)
 
Gick in på skatteverkets hemsida idag och kikade lite, glada besked där och nu drömmer jag mej bort vad jag ska göra med återbäringen. Tatuering är nr 1 på listan och sen funderar jag på om man skulle rulla mot Ullared eller köpa en sittvagn till Wilde också? Lutar mest åt en vagn faktiskt, vill ha en ny svart Brio sitty till han. Ångrar mej som bara den att jag inte köpte en på mässan för där kosta dom bara 995:- Men det är så dags nu de att komma på det. Har dock hittat en nu för 1500:- och då får man med ratt på köpet :) Vill egenligen ha en som inte har tyg korg under utan stål men det verkar inte finnas. Bara hittat en cresent som har det och den är i samma modell som Scootern vi har så ingen större ide med det. 
Och för att återgå till nr 1 på listan så undrar jag vart ska man tatuera sig nu? Nån som är bra på old school ska det vara fast det kanske dom flesta är? Tips vill jag ha iallafall. :) Är förövrigt sugen på göra 2 tatueringar, har hittat en som jag ska göra på ena överramen sen vill jag göra en Wilde tatuering också. Hans namn och stjärnor runt.
 
Denna vagnen är det jag funderar på. :)
 
 
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0