Helgen

 
Efter 8 dagar på raken med jobb satt det fint att ta helgen idag, har varit en vecka med jobba varenda dag, en massa motion och härlig sol. Visst blir allt lite roligare när solen lyser? Det tycker iaf jag, och kan lova att jobba blir så mycket bättre med fint väder också för usch för att behöva ut i kyla och annat dåligt väder. Näh då är solen så mycket bättre. I onsdags hade jag verkligen vårkänslor, blev ett riktigt röj här hemma med dörrarna öppna och soffans alla kuddar åkte ut på vädring. Jag får lust att ändra om här hemma, jag vill ha massa hårliga våriga blommor och nya kläder/skor. Men det får man ta som det kommer det, blir inte så mycket med vare sig det ena eller andra just nu men man kan vilja iallafall. :)
 
Ledig helg var det iallafall som gällde, inleder den med tacos och tv kväll tillsammans med hjärtat mitt och fortsätter den imorn med en dag som ska tillbringas med syrran och Wilde och sen en kväll som ska tillbringas med fina tjejerna, fest och för första gången på 100 år bär det av till Harrys. Drängarna spelar och det kommer förmodligen vara mycket folk ute. Premiärtur för i år med 65 och syrran bakom ratten med, härligt!
 
Kolla detta härliga kakmonster då? Långa armar och en mamma som inte tänkte till riktigt när hon ställde undan kakburken resulterade i detta. Behöver jag tilllägga att det var nystädat golv också? Som inte var städat så länge med alla dessa kaksmulor.....;)
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0