Fredag

 
Fredag it is, fast det kvittar denna veckan eftersom jag ändå jobbar så inget fredagsmys här inte. Längtar tills nästa helg när det är ledigt istället. Har tillbringat morgonen med att sitta och drömma mej bort på blocket och hoppas på en ny bil. Hittat några fina, hoppas man ska kunna köpa också :) Passat sedan och Golf 4 spanar jag mest åt för det vet jag vad jag ska kolla efter och har hittat ett par godingar. Drömmer samtidigt om att få köpa massa nya kläder, köpa nya grejer till hemmet vårat så vi blir någorlunda klara med renovering inne iallafall nångång....... Jag vill så gärna!  
 
Uh igår var allt en seg dag, jag var så himla trött. Somnade med Wilde på soffan vid 4, somnade när jag nattade han vid 8 och sen tadaa gick jag och la mej 10 minuter efter jag hade vaknat igen. Trodde nästan jag skulle gå och bli sjuk för i onsdags kände jag mej inte alls hundra heller, mådde konstigt, var trött och hade ont i kroppen. Men idag känner jag mej som mej själv igen. Skönt de :) Förutom att jag har sovit för mycket, tagit det för lugnt och med det blivit skrot i ryggen. jämna plågor ska det vara. För mycket eller för lite så får jag ont.
 
Nej nu ska jag faktiskt försöka få nåt gjort här hemma, det behöver både städas,plockas och tvättas ännu mera. Kan inte förstå hur det kan bli så himla mycket tvätt? Hur det blir stökigt förstår jag för det stavas Wilde och det stavas katter. Men när skitade vi ner så mycket kläder? Ibland känns det som man lika gärna kunde flytta ner i tvättstugan.
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0