För att jag är bra

 
 
Idag är jag nöjd med mig själv, vid nyår lovade jag mej själv att jag skulle se till att gå ner i vikt. Hade ett mål då och idag var dagen då jag nådde mitt mål. Jag har gått ner hemska hemska 13 kg sen nyår. Vad hände där? Hur kunde jag låta det hända? Nu har jag iallafall gjort nåt åt det och det är jag väldigt glad för. Har inga hemska före och efter bilder, inga mått men jag har vågen och den har pekat stadigt neråt dom här månaderna. Nu undrar jag dock om jag är nöjd? Jo nöjd med vad jag åstadkommit men jag tar väl ett par kilo till när jag ändå är i farten tror jag. Hur har jag gjort då? Till viss del med måltidersättningar, framför allt frukost och lunch målet men annars ätit som vanligt och inte alltid nyttigt heller faktiskt. Jag som var en riktig godisgris har inte ätit nåt godis, knappt nåt fika, ingen dricka med socker i utan det har varit vatten att dricka och på sin höjd lite cola zero eller pepsi max på helgen. Absolut ingen småätning. Druckit massa extra vatten och gått mycket. I lördags var jag så himla nöjd när jag kunde ha min fina skjorta igen, ändå sen jag fick Wilde har den suttit alldeles för tajt i armarna men i lördags bestämde jag mej för att testa den och den satt precis som den ska. Nackdelarna är att nu måste jag handla en massa nya kläder, fast å andra sidan är det väl ett kärt bekymmer ;) Baslinnena sitter fladdrigt, hipsterna/boxerna sitter inte alls åt runt rumpan som dom ska och bhar behöver jag köpa med en 5a mindre i måttet runt. Vanliga kläderna funkar ett tag till då det mest är leggins och långa tröjor/toppar jag kör med. Jeans har jag å andra sidan krympt i istället så nu har jag flera par jeans att använda också fast jag inte gillar det allt för mycket, leggins är så mycket skönare. Får snart bli storrensning i garderoben igen iallafall, bort bort med allt som aldrig mera ska passa mej. Lovar aldrig mera! :)
 
Och när jag ändå är i farten med att vara nöjd med mig själv kan jag berätta att jag fick en utmärkelse på kommunals årsmöte igår för att ha visat framfötterna som arbetsplatsombud och jag fick en superfin bukett med tulpaner och ett presentkort på Harrys. Så himla kul! Då blev jag glad :) Förövrigt var det ett trevligt årsmöte och det bjöds på jättegod mat. Tycker absolut att fler skulle engagera sig och se hur trevligt det kan vara på alla möten, utbildningar m.m :)
 
Idag har jag veckans enda lediga dag, denna ska inte tillbringas på nåt speciellt sätt. Känner inte för nåt idag men det kan ju ändras framåt dagen så vi kanske åtminstone drar ut en sväng och tar en promenad eller så. Vara ute på gården går ju tyvärr inte för all is. Frågade Wilde vad han ville göra och han svarade jätteglad, tomten och paket. Men näh vi firar inte jul idag inte. :) Imorn drar jobb helgen igång och sen går det nog i ett fram till nästa helg så. Hoppas det ska bli ordning på nån bil i helgen men hinns nog inte med att få grejer innan tyvärr. Jag vågar inte ens köra audin nu för jag är rädd att jag ska bli ståendes nånstans, speciellt på kvällarna. Ny bil vill jag ha nu, fy för disse bilerna dom ska bara gå och gå. möjligtvis kan dom få behöva lite vatten, en skvätt olja eller en dunk spolarvätska ibland annars inget mer!
 
Wilde med sina kaniner, den rosa har fått namnet bebisen och den är en väldigt viktig kanin den. Ska vara med när han sover och myser.
 
Mina fina tulpaner i min nya fina vas som jag wrappade på hemtex och endast fick betala 29:- för.
 
 
 
 
 

Kommentera
Postat av: Mitha

Grattis!! Duktig du är=)))

Svar: Tack :)
Sandra

2013-03-07 @ 10:59:47
URL: http://kaosmorsan.se
Postat av: DB

Men oj 13 kg, bra jobbat!!
Det är skönt när man är nöjd med sig själv :- )

Svar: Tack :) Ja det är så skönt! :)
Sandra

2013-03-07 @ 16:21:49
URL: http://bizzare.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0