Tisdag

 
 
Tisdag idag och här händer det inte mycket, jobbar och fryser känns det som dagarna består av. Fryser hela dagarna på jobbet, kommer hem och myser ner sig under filten och fortsätter med att frysa. Vad hände där? Förr frös jag jämt men sen jag var gravid med Wilde har jag verkligen inte varit alls så frusen som förut men nu är jag där igen och jag har frusit konstant senaste 2 veckorna. 
 
Igår hade vi iallafall besök av Pappa&Ingela en sväng efter jobbet, det är alltid trevligt med besök :) Dom hade med sig födelsedagspresent från min faster och farfar till Wilde. Av Monica fick han ett par fina jeans och en mini handduk med Nalle puh. Av min farfar fick han 500:-. Undrar vad man ska lägga dem på? Funderade på om han inte vill ha en stor tramptraktor, eller om vi bara ska spara tills den dagen han verkligen behöver nåt? :)
 
Nej vet ni vad? Nu är det dags att kolla på farmen, det följs av bästaste Hart of Dixie och så avrundar ja kvällen med Hollywoodfruarna. Härliga tv kväll, tur att det finns att roa sej med medans hjärtat tillbringar kvällarna på gymmet. :)
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0