Fredag

 
Äntligen var det fredag, hur kunde veckan bli så lång? Eller ja den var inte längre än nån annan vecka men den kändes så lång.
 
Började dagen med veckans sista arbetspass, när jag kom hem hyffsade jag till det lite eftersom vi skulle få besök av Wildes faster och hans kusin som bor i Norge annars. Marie hade med sig försenat paket till Wilde, han fick tuffa kalsonger med formel1 bilar på och en jättehärlig morgonrock som är i fluffig fleece och ser ut som en dinosaurie. Wilde tackade dessvärre med att bli rädd för den. Inte alltid lätt att vara liten inte. Sjuk är han fortfarande, slö och trött med ständig feber sen i tisdags nu. Han är dessutom väldigt slemmig så inatt spydde han för det. Lilla hjärtat mitt.<3 Hoppas han är feberfri imorn, tror han skulle må gott av att komma ut lite i vagnen eller så men inte så länge febern härjar med han.
 
Nu ska jag snart kolla in veckofinalen på Farmen sen lutar det åt sängen. Trött blir man när inte nattsömnen blir som den ska vara. Hörs säkert imorn igen!
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0