Söndag kväll


Fördelen med att man inte kan göra så mkt är att man får saker gjorda som man annars aldrig hinner ta sig tid till. Så idag har jag klippt till två västar och sytt en trasig tröja och ett linne. Igår blev tre trasiga tröjor sydda. Vet inte hur länge jag skulle ha gjort de men inte blivit av. Bra sak att ha gjord :) Har även invigt min bakmaskin idag, det blev pizzabullar med bacon, ost, tomatsås och fetaost. Så jäkla bra blev dom, 10 av tio möjliga och jätteenkelt att fixa 👍Såna kommer det att bjudas på när Wilde bjuder kompisarna till kalas. Matbröd blev det också, inte nåt halleluja moment det inte men vet vad jag gjorde fel så nästa gång blir det bättre. Mkt hembakt kommer det att bli nu, så lätt, kladdfritt och bra det blev med min fina maskin. Hann även med ett långt samtal med Emelie förut, och innan de en långpromenad i motvind med regnet på sne. Gött med motion och frisk luft iallafall. 

Verkar inte bli något mer med magsjuka iallafall, pigg, otålig och lagomt (ironi) trotsig unge som är mer vild än tam. Inga somhelst symtom sen igår morse. Och inget på oss heller så jag känner mej hoppfull nu med bara 12 timmar kvar av dom 48. 

Imorn bär det av till Karlstad är det tänkt, hjärtat ska till biltema, Wilde till br och jag tänkte ta en tur på lagerhaus när vi ändå är inne i stan och se om dom har nåt mer kul så jag kan shoppa upp mitt andra presentkort ja har där :) Nån mer liten uggla kanske? 




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0