Söndag


Konstaterar att det är mycket som känns ganska trögt just nu. Men men det är väl kanske som det brukar vara när jag tänker efter? Inte mycket blir som man tänkt sig och jag blir lite less vissa stunder..

Dagen har tillbringats hemma i soffan, kanal5 play är bra skit när man sjukt barn och när jag inte bott i tvättstugan, torkat spy eller bytt blöja har jag nördat Criminal minds och Unga mödrar för hela slanten. Dock var det egentligen inte kanal5play jag skulle skaffa utan 3an för det var Revenge jag skulle se, men är man som jag är i huvudet nu för tiden så får man inte bli förvånad när det blir fel. Gör om gör rätt får det bli sen förutsatt att det inte är allt för dyrt att skaffa tv3play också. För jo jag är för korkad för att lyckats skaffa nåt den "olagliga vägen" och då får man visst betala också. Fast det är väl så man ska göra så jag gör rätt iallafall. 

Imorn väntar jobbet igen, pappan får äran att vabba denna gången. Åtminstone 2 dagar från nu blir plutten hemma från dagis. Hoppas verkligen att han ska få bli bra nu och slippa mer, 3 dagar med magsjuka är inte snällt och speciellt inte när man är en liten skrutt. Känns när man lyfter han att han tappat mycket i vikt, tjocka goa magen är borta, stundom är han helt lealös och bara ligger sover eller myser. Men han har också sina pigga stunder få han kryper runt och hittar på saker. Lilla hjärtat.  

Så här go kan man vara när man läser Villa fakta iallafall:




Kommentera
Postat av: Emelie

Men gud hur kunde det hända så med katten !?

Varför hade hon fått för sig att den inte hade ett hem,, och hon måste väll sett katten många gånger förut ^^

Eller ..

Tur att ni fick hem han iaf !



Nova har ganska hög feber igen hon ^^



Åh älskar poolen !

Den är köpt på Profab :)

Och vad MKT roliga leksaker o.dyl. dom hade där !

Rena paradiset :)



Längtar ihäl mig till Ullared !

2012-05-07 @ 21:08:28
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: mimmi

Tack tack :)

2012-05-09 @ 20:41:45
URL: http://emiliemimmijohansson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh ja båda dom 2 är helt klart dom "normalaste" !!



2012-05-10 @ 20:23:03
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0