Onsdags shopping


Precis vad min själ behövde, upplivande shopping. Och ungen som växer som ogräs behövde nya tjocka tröjor när vi går mot tröjtider istället för jacktider. Kan verkligen inte förstå hur han kan växa som han gör? Förövrigt är verkligen barnavdelningen så mycket dyrare än babyavdeliningen och dagens budget räckte inte långt men jäkla fint blev det.






När jag kom hem förut väntade denna fina ryggsäcken från Libero.



Och blev något litet till mej själv med, tänkte jag skulle handlat upp mitt presentkort på Affection men hittade bara denna som jag behövde. Än en gång serien I love.. och ja jag älskar den. Goa Emma jobbade och jag blev nog därinne säkert en halvtimme och tjöta. Hon skickade med 3 parfymtester i min påse också :)


På eftermiddagen och kvällen här har jag haft sällskap av syster och Natta. Altanhäng med blomsterplantering och bus med Wilde och när han hade somnat blev det altanhäng och pizza istället. Mycket trevligt! :)

Nu ska jag invänta Greys och sen får det bli sängen, försöka att bota tillfällig sinneförvirring och språkafasi så det kanske går att stå ut med mej. Dom senaste dagarna har jag varit hemsk rent ut sagt, glömmer både det ena och det andra. Tappar saker och kan inte prata rent. Tidigare idag upplyste jag min arbetskamrat om att det där var ingen cykel när hon stog vid en svart cykel i cykelstället. Va? Får jag till svar, återupprepar det där är ingen cykel. -Det är visst en cykel.
Vad jag menade med det? Att hon stog vid fel cykel. Huh sömnbrist? Vitaminbrist? Lugn och ro-brist? Rotar och rör mest hela tiden känns det som.


Jaja en ny dag väntar imorn, full fart från det att jag slår upp dom blå tills det att det är dags att sova igen. Saknar min bil men motion är nyttigt och så länge solen lyser kan jag stå ut. Ska dock ringa och skälla lite på skruvat imorn, nu får det vara nog! 

  




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0