Torsdag fredag....




Igår hade vi en lång dag på dagis, det gick hur bra som helst! Wilde var glad och nöjd hela tiden och börjar bli väldigt nyfiken på omgivningarna och kryper gärna ifrån mej. :) Igår bjöds det dessutom på underbar kyckling gryta. Samma som brukade serveras på skolan i Åmål. Som jag har längtat efter den och den var precis lika god.  Efter dagis blev det hem och vila en stund sen åkte Wilde till faster Ewa och jag hämtade Emelie, vi var både och tränade och solade. Hämtade plutten, handlade sen bar det av hem. Tvätt, bad och mys sen var det kvällen för Wilde. Jag gjorde en riktigt god tacogratäng med tortilla bröd i. Mums tyckte jag om den kan jag lova! Sen somnade jag framför Revenge. Kul liv, ledsen på mej själv för att jag somnar när jag väl har en ledig kväll.

Idag har vi också varit på dagis, förutom att han inte var vidare road av att vara ute i blötan så har det varit en bra dag. Skulle testa att sova där idag med men han var för pigg för det så vi packade oss hemåt istället. Jag  ska slappa lite nu sen försöka få nåt gjort + fixa matlåda tills ikväll. Ännu en jobb kväll står på schemat och även hela helgen ska jobbas.


(Inga nya bilder har jag heller tråkigt med bara textbloggar men har inte tömt kameran på nästan en vecka...)

Kommentera
Postat av: 4-barnsmorsan från himmelohelvete

Härligt att det funkar på dagis=) Längtar tills Nikki ska skolas in...eller på ett vis INTE eftersom då är sommaren över men på ett vis gör jag det också, så hon får leka lite ordentligt=)



ha en bra helg=)

2012-03-09 @ 14:08:16
URL: http://www.himmelohelvete.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0