Loppis loppan


Idag har vi fyndat på loppis jag och min vän Emelie. Vi började dagen på medis, ett extra regnställ till Wilde fyndades där. Sen åkte vi till Åmål och hagenberg. Härifrån följde det med en hel del smått och gott både till mej och mini. Jag hittade ett par gråa tygskor som knappt verkade använda. Perfekt att ha på jobbet för det gör allt lite ont i hjärtat att förstöra conversen i lera och smuts. Till mej blev det också en hel påse med kakformar, bil, lok, stjänor och en massa djur. Kul att dekorera framtida tårtor med :) Bäst av allt är väl att dagens alla inköp bara gått på 190:-  sammanlagt.


Det blev en hög med verktyg


En cheva pickup fick åka med hem och likaså ett par bamse badshorts

Kavat barnskor, inte det snyggaste kanske men det är riktigt bra banrskor och dom är superbra skick. Kostade bara 25:-. Nypriset för kavat ligger på runt 400:- - 500:-. Fynd? :) En bamse tröja fick det bli också. 

Såklart lämnar inte jag kvar en bilar tröja, no no! Toppen skick på denna också, det gillas. Jackan är en dagis jacka, perfekt att ha en som man inte behöver vara rädd om. Jakten på en snygg jacka fortsätter :)


Regnstället, så snyggt!

Efter detta bar det av in till Åmål, hem till syrran och sen en sväng på stan. Wilde fick en söt väsklarv av sin moster :) När vi kom hem till henne sen var det dags för demo en mycket lyckad sådan, mamma och mormor kom dit plus en kompis till Mickis. Av mamma fick Wilde en bok, han tackade för sej med att riva ut en sida. Skitunge! ;) Har varit en toppen dag, och Wilde vart alldeles tossig när vi kom hem. Somnade 9 istället för 7, inte alls uppe i varv eller så.


Larviga larven och busiga boken :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0