Bild bomb

Har haft en toppen bra dag i Karlstad, mässan var bra även om jag saknade ett par favoriter från förra året. Kom iallafall därifrån med en massa smått och gott. Gratis är gott eller hur? Tyvärr blev det ingen fotograferingen, Wilde är en fisunge som blev rädd för fotografen. Tråkigt men inte mycket att göra åt. Efter mässan åkte vi in till stan, gick i affärer och åt mumsiga baguetter på Sjöqvistens. Här kommer det bilder:


Sandra redo för avfärd.


Sötongar klara att åka



Vi fick köa en stund


Korv paus!


Tossig unge, han blev helbusig av att få blöjan bytt i bagagen tydligen :)


Matpaus


Hemma igen!




Köpte roliga majskorkar till Wilde, frukt och vanilj. Finns bara att köpa på mässa.


Vi tog ju en tur på stan med..


Wilde fick en keps.


Jag fick en påse, vet egentligen inte vad jag ska med det till men tyckte den var snygg och dessutom kosta den bara 15:- så :)


Var tvungen att testa om Wrapp fungerade och visst gjorde det de, jag fick ett kollegieblock och Wilde fick hink och kratta. Summa 3:- efter wrappen. :)

Nu är det kvällen, har jävulskt ont i knähelvetet och jag är ensam hemma för älsklingen är iväg och hämtar en annan motor till bästa 65 an. Jag ska fixa mej lite mat, kör nog på en favorit i repris -potatisgratäng och kasslersallad. Sen ska tupperwaren packas inför morgorn dagen och en ny fusklapp ska skrivas sen är jag redo.

Ska hämta Emelie&Nova runt 10,30 imorn så blir det barnlopis på medis, sen barnloppis på hagenberg och kl 15 är det dags för demo. Heeeel dag imorn med alltså. Ska bli otroligt skönt när det blir söndag sen. Då ska vi bara slappa och ta de lugnt, ev en tur till gymmet bara annars ska jag inte ha en enda plan/måste för den dagen.  


Kommentera
Postat av: 4-barnsmorsan från himmelohelvete

men va fan va gratisgrejer du hittade då ahhaa jag letade som en tok men det var dåligt med vinstS



Mysigt för övrigt, saknade dock en del jag också!



ha en bra kväll=)

2012-03-23 @ 23:11:17
URL: http://www.himmelohelvete.com
Postat av: linnea!

Påsen var ju skit snygg :D

2012-03-24 @ 00:53:49
URL: http://diarynittiofem.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0