Tisdag

 
Tisdag idag och det betyder att jag sitter i soffan framför Hart of Dixie. En av det bästa serierna på Tv just nu helt klart. Efter det lutar det åt förra veckans Criminal minds på Play.
 
Annars idag så har det jobbats, började klockan 9 imorse. Lite lyxigt det, lämnade Wilde på dagis när jag hade kört hjärtat. Åkte hem, duschade, käkade frukost och drack massa kaffe i lugn och ro. :)
 
Imorn blir det ett kort pass på jobbet, en svängom hos tandläkaren och till kvällen vankas det julbord med jobbet. Hur gott ska inte det bli?? Bästa syster kommer och passar Wilde  under tiden, då blir han glad som får härja med sin älskade moster :)
 
Undrar förövrigt om man kan få bihåleinflammation utan att vara förkyld? Sen i eftermiddags har jag haft lite ont i kinderna, över ögonbrynen och runt ögonen som jag hade sist jag hade bihålsinflammation men jag har ju inte varit förkyld sen dess och det är hundra år sen? Känns lite som jag domnar bort i ansiktet/kinderna med. Eller hänger detta ihop med onda tanden eller inflammationen eller vad fasiken jag har i kinden, tandköttet och ändå ner i käken. ????? Återstår kanske att se imorn det kanske....
 
Men vet ni vad? Pappa ringde nyss och undrade över julklappar och vad alla önskade sig. Föreslog lite ironiskt att ett nytt batteri till bilen skulle vara nåt till mej och då svarar han att han har ett hemma. Nästan nytt som jag får imorn. Hur bra är inte det? Pappa är bra han :) Det var otroligt skönt att slippa den utgiften med, nu jävlar om det inte ska bli ordning på bilen. :)
 
Nej nu ska jag koncentrera mig på tven, inte lätt att blogga och kolla serie samtidigt.
 
Lite julpyssel minigran i kruka. (Blev visste en dålig bild, det såg bättre ut på instagram..)
 
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0