Lördag

 
Några dagars frånvaro igen, tänk att tiden aldrig räcker till?
 
Sen sist har jag iallafall hunnit med att utsättas för ett av de klart värsta tandläkarbesöken hittills. Vet ni hur ont det gör att bli petad i ett tandkött som är så inflammerat att det är som öppet sår? Det gjorde ont ont ont...Tröstar mig med att det åtminstone var gratis eftersom det var dom som hade gjort fel vid förra lagningen och fick göra om den.. Det var i onsdags det, i onsdags kväll var det också dags att gå på julbord på medis. Tycker att medis i sig är ett ganska tråkigt och inte vidare mysigt ställe MEN maten den maten. Mums! Det var en trevlig och god kväll de. :)
 
 
I torsdags jobbade jag, var trött och somnade tidigt på soffan. Mer spännande än så blir det inte.
 
Igår var det fredag och även då jobb som gällde, sen var det hem och greja lite innan det vart kvällen. Fredagsmys med kebab och den sista Johan Falk filmen. Riktigt bra var den, eller ja det har alla Johan Falk varit förvisso. Jag gillar svenska kriminalare och ser fram emot måndag när Morden i Sandhamn efter Viveca Stens böcker börjar på tv.
 
Lördag idag, det yrar snöstorm ute. Då är det härligt att sitta inne och titta ut minsann :) Men snart ska jag ge mej ut för att hämta Emelie och Nova, dom ska komma hit och hälsa på och vädret är ju inte det bästa promenad vädret så. Jag har förberett Cupcakes, ska bara köpa färskost till ja vad kallar man det nu då.... Topping, garnering?? Annars inga större planer för denna helgen, bara vara lediga duger gott de med ibland :)
 
 
 
 
 
  
 
 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0