Kallt&blött


Igår jobbades en 7-16 tur med storhelgs betalt, skönt att jobba en måndag som inte spelar mej någon roll och få några kronor extra kassan på det. Skön dag på jobbet, hann med en tur upp till björkbacken och hämta nya kläder till mej. Rikitgt ärtig kommer jag att bli i en turkos busarong, uäk! Men i brist på annat så. Fick även med mej en röd, visade sig dock vara bättre begagnad. Hallonröda byxor som jag inte vet vad jag ska matcha med och en klänning storleken för stor. Ångrar att jag inte tog en limegrön överdel istället.

På plats hemma sen efter jobbet fick det bli ett par timmar med skruttungen medans pappan la golvet i hans rum. Uh så bra det blev, bara lister kvar nu så är det klart sen. :)  På kvällen skulle jag se den nya serien Alcatraz men gissa vad? Nä inte somnade jag väl. Börjar tro att jag lider brist på nåt och inte är det sömnbrist.

Jaha så var det tisdag idag då, fortfarande ofrivilligt ledig och hade behövt jobba mer än att vara ledig men det har inte dykt upp nåt mer än den enda turen jag missade på sms i söndags morse.  

Piss dag för övrigt att vara ledig på. Ge oss sol! Ingen bil så ska vi inte ge oss ut och bli genomblöta och kalla så får vi hålla oss inne. Härligt! Saknar min bil men förhoppningsvis kommer delen till den imorn och så får vi hoppas att det är lätt att byta sen så jag kan rulla som vanligt tills på torsdag. Imorn får det bli morgonpromenad till dagis så hoppas verkligen att det inte regnar då.  

Idag får vi väl roa oss med inne saker, som att städa och tvätta. Skönt att få sånt gjort iallafall. Tänk om man skulle baka också? Fast har säkert inget hemma och inte vet jag vad jag som inte kan baka skulle baka isåfall. ;) Sockerkaka eller muffins är tråkigt men det är det enda som jag brukar lyckas med.  


Wilde och gåbilen, så söt när han backade in mellan hyllan och lampan och satt där.

Och av....vilken stil!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0