Hemma igen


I väntan på annat så blir det väl ett inlägg till då, varit på promenad till stan. Apoteket, bolaget, hämtade paket på Lindex, handlade present till Nova och sen handlade jag lite som behövdes på Domus innan vi knallade hem igen. Bestämde mej för att hoppa in hos Ingela en sväng på väg hem, fick oss glass och kaffe. Mums :) Lagomt tills det var dags att gå sista biten hem blev det ösregn och vagnen var som en vattenpöl. Hoppsan. Än en gång tur att man kan torka vagnen vid luftvärmepumpen. :)

Är förresten så nöjd med Wildes nya kläder från Lindex, tänkte visa närbild på trycken här för det syntes inte så väl på dom andra bilder tyckte jag. Förutom våra kläder innehöll även paketet en Bamse goodiebag, kul tyckte jag :) Bara hoppas min topp passar med, har inte orkat prova den än men ska snart göra det.




Wilde kommer att vara finast i sommar eller vad säger ni? :)




Väntar på att hjärtat ska komma hem snart och om inte allt för lång tid är det dags att duscha, prova kläder att göra sig klar för kvällen. Syster kommer vid 5 och är snäll och kör både dit och hem senare. :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0