Elmia var det va?


Kl 05,00 igår morse ringde klockan, gääääsp vad trött jag var efter knappt 5 timmar sömn. Alldeles för lite för mej det! Upp och gjorde oss iordning, käkade frukosten och inväntade bilen. Men istället för bilen kom ett samtal om bilen och så var det igång. Fläktremmen hade gått av och det tog drygt 1½ timme innan det var "fixat", ja för den gick ju av igen och innan älsklingen hade fixat en ny igen hade det gått många timmar men så rullade vi tillslut....... Ja genom halva Annelund då sen gick stödlagret sönder istället. Det var nog inte meningen att vi skulle åka. Men det blev en ganska skön dag ändå, trevligt folk, en tur till Sunne och hämtade ett nytt stödlager, mat på Dilans, cider i den ganska kalla solen utanför garaget och sen blev det ut på Säffle när bilen var fixad. Sisådär 12 timmar efter att vi skulle rullat mot Elmia var bilen klar. Var dock ganska seg på kvällen och kom aldrig igång riktigt men hade trevligt ändå :)   

Imorse var jag också ganska seg kan jag lova, vaknade vid halv 10 och upptäckte att jag sovit så tungt att jag hade missat tisdagens jobb sms som hade kommit vid halv 9. Inte bra! :( Men men nu blev det så.. Hursomhelst var jag alldeles för trött för att gå upp halv tio så blev allt kvar i nån sömnblandaad vila fram till halv 1. Jisses lyx kan det nog kallas? Jag njöt iallafall. Men nu längtar jag tokmycket efter min skrutt unge. Ska åka och hämta han om ungefär en timme. Känns som en lång timme men vill absolut inte sätta mej i bilen för tidigt. Förövrigt undrar jag om det är normalt att få ont i tänderna av att dricka cider?



Kommentera
Postat av: Emelie

Så himla typiskt att bilen skullegå sönder ,, inte bara 1 gång, utan fler gånger.. Verkade inte som det var meningen ^^



Åh ja den presenten kom väldigt lägligt !



Köpte på domus, det är en förpackning med 5 st sånna påssar i :)

Kul att han gillade det ! :)

Åh måste kolla om hon tål dom !

2012-04-08 @ 21:15:11
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Anjelica

Åh vilken otur ni hade då, men får hoppas ni kommer iväg nästa gång:)

2012-04-09 @ 08:43:08
URL: http://bettyooop.blogspot.com
Postat av: BabyPeaches

Ser att det var fler än mitt sällskap som hade problem med bilen. Vi hade tur och kom iväg till sist men det var en hel radda problem innan det. Någon där uppe gjorde bra mycket för att vi inte skulle komma iväg.



Hoppas du kommer iväg nåsta år istället!

2012-04-10 @ 01:31:22
URL: http://babypeaches.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0