Blött blötaste blött.


Började dagen med jobb 7-11,15, väl hemma tyckte jag att det kanske inte regnade så mycket utan att jag och Wilde kunde ge oss ut på stan. Dessutom är motion nyttigt och tyckte gott Wilde kunde behöva komma ut lite. Blev avsläppta på Ica när älsklingen skulle till garaget, handlade lite för mycket och glömde en massa. Gick in och kikade på Lindex men kom ut tomhänta, vidare till 45an då Kebabkött skulle ätas ikväll och det var en av sakerna som jag glömde. Råkade ramla in på Kappahl och råkade köpa en mössa för mössorkanmanintefåförmycketutav och ärdetbarnbidragsåärdetbarnbidrag. Tillägger för Wilde ville ha den också ;) Förresten fanns det inget kebabkött på domus så jag gick bort till Netto, gissa vad? Nej inte där heller så klampade vidare i blåsten och regnet till Lidl innan vi väl kunde styra hemåt. Nu sitter jag i soffan, fryser som bara den och skulle helst gå och lägga mej för att sova men lite tidigt än kanske. Blev verkligen pissblöta ute förut och både vagn och kläder är på tork. Tur vi har luftvärmepump att blåsa torr vagnen med.  

En smula irriterande att delen till bilen inte kommit än heller, nu kommer jag tidigast ha bilen till tisdagen förutsatt att delen kommer på måndag då. Suck! :(

Helg på gång med, jobb imorn som gäller och jag hade även tänkt att jobba söndagen för behöver mer timmar denna veckan men gått och stirrat mej blind på telefonen sen 8 imorse, antar att jag kan sluta stirra nu. Får hitta på nåt på söndag då istället när det ser ut att bli ledigt. En tur och gratulera Emelie kanske? För minsann fyller hon år idag. Grattis säger jag igen :)

Nej tror jag får försöka roa min käre son lite, måste säga att hans humör så fort han är eller nyss har varit förkyld är nåt alldeles förskräckligt. Inte mycket som är bra då inte och det gråts större delarna av dagarna. Inte lätt att vara liten och inte kunna göra sej förstådd, men heller inte lätt att vara föräldrar och inte veta vad som är fel eller vad man kan göra.  


Fina mössan måste jag visa upp.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0