Tisdag var det

Dagen började med fotografering, gick väl bra men självklart skulle Wilde lyckas med att klämma sig i munnen på en hink som han hade och greja med på bilden och efter det ville han helst inte alls vara med på några fler bilder. Men resultatet var lyckat ändå och det blev 3 stycken jättebra bilder som kommer att pryda våra väggar :)

Annars idag har promenad hunnits med, en jävla massa tvätt, fixat TW väskan eftersom jag trodde jag skulle iväg imorn (fel fel hel fel, torsdag ska det vara men nu är allt förberett så) och en massa annat smått och gott.  

Förresten fungerar bilen igen, underbart! Hoppas det är långvarigt. Men om inte så vet väl min alldeles egna mekaniken vad som ska göras iallafall så.

Nu är det bara 4 dagar kvar till Ullared, längtar ännu mer idag än igår. Inköpslistan växer och växer och jag skulle minst sagt behöva krympa den om inte jag ska behöva ta jobb och stanna kvar där nere för att kunna få med mina saker hem ;) Nej då, så illa ska det väl inte bli men ja hej och hå. Ni får se resultatet på söndag.   

Imorn blir det babykul, sista gången vilket känns både gott och tråkigt. Men skulle väl fortsätta till våren så får försöka hänga på då med i den mån det går med jobb och så. :)



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0