Måndag

Denna veckan började inte som planerat, nehej nej. Lilla skrutten är förkyld och vi fick stanna hemma från babycafe. Ingen träff med Emelie&Nova heller, tråkigt tråkigt! Men smittsamma små barn är inte kul och som Wilde nyser och snorar är han förmodligen ganska smittsam. För övrigt är han pigg till tusen och på super gott humör så det är tråkigt att det ska kombineras med förkylning.

Jaha och helgen försvann den, i lördags hade vi en mysdag och myskväll med massa godis och pizza. Igår ungefär likasamma förutom att vi var ute på en liten pappa turne med utdelning av trisslotter. 

Denna veckan börjar älsklingen jobba kväll igen, blä sa jag till det. Fy så tråkigt att sitta här ensam varenda kväll varannan vecka. Men men det är väl förhoppningsvis inte för alltid. 

 Är förövrigt i säljar tagen igen, alla mina böcker fick sej en genomgång igår, finns ju liksom ingen mening med att ha flera kartonger med böcker i källaren. Dock är jag väldigt sentimental och det är nog en två stora kartonger kvar som jag bara måste spara men inte har nånstans att göra av.. Var förresten på biblioteket och lånade böcker i torsdags. Betsämde mej för att det var dags att sluta köpa så mycket böcker när man faktiskt kan låna. Jag köper och läser en gång och hivar ner i källaren. Nä från och med nu ska bara speciella böcker köpas och restan ska lånas :) Lånade två böcker om Maria Wern i tordags och imorn lär jag få gå och låna nya igen för den ena var slut redan i fredags och den andra är snart slut..



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0