Bilar barn och babbel

Efter flera dagar med feber, tänder, utslag, matvägran, gråt och ledsamheter börjar allt bli normalt igen. Våran lille skrutt är på gång igen och det enda som är skulle väl vara att han är mer mammig och pappig + att han äter jätte dåligt. Men annars så.. Säger faktiskt både skönt och äntligen, det har varit några långa dagar!

Gårdagen var första dagen vi var ute på flera dagar, gick väl sisådär men det var en trevlig skyltsöndag med Emelie och Nova. Kollade in alla söta barn på Mannes och tyckte det var himla tråkigt att febern skulle tajma med tomtefotograferingen.

Denna dagen har varit en riktigt bra iallafall även om det kunde avslutas bättre, började dagen med ljuvlig sovmorgon till halv 11. Förmiddags lugn och ro med mina hjärtan. Vid två åkte jag och hämta hit Emelie och Nova, vi fikade och gick på en god promenad i skogen och sen runt här i Annelund. När det var dags att dags att köra dom till Hög igen startade inte bilfan, gah! Bilmekanikern i mej trodde väl på batteriet och fick hit pappa för start hjälp men det var inte det som var felet så pappa fick köra istället. Nu är jag hemma igen iaf, skrutten sover och jag har avnjutit en micro pizza och en Loranga. Mums! Tycker att det är piss med kvälls vecka, tycker inte om att sitta själv på kvällarna.

För övrigt är det bara 5 dagar kvar tills vi åker till ULLARED! Jisses vad jag längtar.. Och dagarna fram tills dess kommer nog gå ganska fort, vi har en del att roa oss med så. Fotografering imorn, babykul onsdag, jag har TW demo på torsdag. Bara hålla tummarna för att bilfan är lättlagad också, behöver den både torsdag och lördag så.


Kommentera
Postat av: Mli

Söt skrutten !



Jag köpte ju den jätte söta pyjamasen till Novis och en jätte fin sak till :)

Men annars klarade jag av att hålla i plånboken ;)

Tänkte köpa en tunika till mig men var tom så duktigt att jag la tillbaks den :O



Skönt att Han äntligen börjar bli återställd !

Bara 1 sån dag är jobbig nog !

2011-11-28 @ 23:12:45
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0