Ugglor

Måndag idag och helgen försvann den, igår gjorde vi minsta möjliga och avslutade dagen med soffhäng och en rolig film.

Idag har det gått i ett, i förmiddags kom syrran hit och vi tog oss en tur på stan. Började på Netto dit även mormor kom en snabbsväng, inhandlade en lite gullig leksak som skakar&pinglar till Wilde och det gjorde även mormor så han fick två =) Sen gick vi vidare mot Lindex, jag hittade ett par saker som står på önskelistan från och med nu och så köpte jag en haklapp. Och av Michaela fick Wilde så söta kläder som även dom kom från Lindex. Sen tog vi svängen om apoteket och Ica innan vi gick tillbaka till bilen och åkte hem igen. Fixade en pastasallad och sen gjorde vi slingor på mej. Slingorna blev bra men va fan, jag blir verkligen bara fulare och fulare! :( Får bli en omgång slingor till och sen rött igen. Klipp på det med så kanske jag börjar se ut som folk igen, blöh!

Wilde har vart en ledsen liten skrutt idag, han var nöjd i förmiddags och på stan men sen var det ledsamt. Inte mycket som var bra och det verkar som han har ont, tänder kanske? Men nu sover han iallafall, stackars liten hoppas han får sova gott nu. Har förresten försökt mig på att laga egen mat till han, han är väldigt kräsen med burkarna och inte mycket som faller liten i smaken så jag lagade iordning köttfärssås&pasta åt han igår. Ja det vore ju synd att säga att jag fick några stående ovationer MEN han grät inte iallafall. Det gör han annars när inte maten smakar bra. :) Idag lagade jag en korvgryta med potatis också men den har inte provsmakats än.

Imorn åker vi till Fristad och Borås, hälsa på farfar och min faster&kusin. Och ett besök på Knallelandet, ÄNTLIGEN Cubus =)

Nu ska jag fixa lite mat åt oss, köttfärsgratäng står på menyn minsann.




Har precis upptäckt ugglornas charm, så gulligt! Och mer ugglor ska det bli, på uggle-inköpslistan står nappar från MAMs senaste kollektion och en vändbar mössa från Lindex.


Dagens skrutt, eller ja en av dagens lookar iaf. Vi har nog hunnit med fyra eller fem =)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0