Tisdag

Idag har det jobbats, ett inte vidare slitit pass och jag kom dessutom hem med dryga kilot kantareller som en boende hade plockat. Rensade gjorde vi på jobbet och det var väl en jäkla tur att ingen såg oss. 2 * spindelrädda och orensad svamp... 

När jag kom hem sen for vi iväg till Domus och sen till pappa. Lämnade tillbaka nyckeln som jag hade haft, fikade och jag fick dessutom presenter. :) En stooor toblerone vit, av nån anledning får jag alltid toblerone när pappa har varit ute och åkt. Något jag aldrig någonsin köper själv men ändå trycker i mej när jag får. :) Och så fick jag Escadas senaste sommarparfym, underbar och den är redan en favorit!!! En tur till Borås och farfar bestämdes till nästa tisdag, ska även passa på att besöka knallelandet. Längtar galet mycket efter Cubus, kommer säkert inte hitta nåt men då kan jag iallafall sluta vilja till Cubus för ett tag ;)

Imorn ska det jobbas igen, sen BVC och en tur till Lindex minsann (har hitta världens finaste tröja till Wilde som ska köpas imorn). Är lite småsugen på After beach med, var ett helt gäng från Nytorget och Mobila som skulle ut, sa nej förut men ju mer jag funderar så.. Med det gänget är en kul kväll garanterad och jag känner behov av det. Men än är det inte onsdag så får se vad som händer :)

Nu är vi barnvakt eller vad man nu ska kalla det. Markus som är här och det är ju ingen passning så sett för han spelar tv-spel och klarar sig själv. Funderade på om vi skulle tisdags lyxa och beställa hem pizza iallafall. :)




Kommentera
Postat av: Mimmi

Okej, härligt. ;)

Jo hon somnar mellan sju och åtta & sen sover hon hela natten till fem/sex. Vaknar en gång mellan halv två/tre & äter en flaska men somna om direkt. :) De började hon me jämt för någon vecka sen & vi har kämpat jättelänge för att hon skulle sova bra. Hon kunde vakna massa gånger på nätterna ett tag men nu e de bra. :)



Nä de verkar som de att har dom väl fått in vanan att vakna så tidigt så spelar de ingen roll när dom somnar på kvällen. ;) Har försökt lagt henne vid halv nio/nio men hon har vaknat samma tid på morgonen ändå. Hehe. Hon har nog fått de från mig. ;)

2011-07-19 @ 19:33:15
URL: http://emiliemimmijohansson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0