Måndag

Första dagen på en vecka full i håll igång, denna dagen har tillbringats med Sandra. Fikat, spanat på stan och handlat lite på Lindex. Köpte mej en mirakel bh och är så nöjd med det köpet, köpte mej även ett par strumpor med leopard-mönster och ett par randiga byxor till skrutten. Hade väl egentligen tänkt att bara handla till mej för det presentkortet men är ju så kul att handla till skrutten så kunde verkligen inte låta bli. :)

När vi kom hem förut var skrutten inte alls på humör, enligt klockan var det matdags så jag rörde ihop välling till han men han VÄGRADE att äta det. Spotta fräste och grät, huh? Jaja rörde ihop ersättning istället, och nä även det spottades och frästes ut. Fick verkligen inte han nånting men efter en stunds ledsamheter så somnade han istället. Lilla hjärtat, så svårt när man inte vet vad man ska göra. Men tror säkert att det är en gla´skit unge som vaknar sen och smäller i sej en hel flaska. Förövrigt är han alldels tokig i välling testade första gången i lördags och det var hela flaskan på första försöket. Han börjar bli en stor kille nu, äter välling, kan "äta själv" liggande i vagnen, äter majskrokar på egen hand, tar sig fram i gåstolen, och har dessutom snart växt ur vartenda plagg i storlek 68. Älskade unge vad du växer och blir stor!

Imorn är det dags att bli gammal också, känns inte som jag fyller år imorn eftersom kalaset var i lördags men ja fyller år gör jag. Ska inte firas nåt speciellt, dagen tillbringar jag med alla mammor&bebisar som varje vecka men sen på kvällen skulle pappa bjuda oss ut på Duse iallafall och det ska bli trevligt.

Nu ska jag ta och greja lite här medans skrutten sover och sen när hjärtat kommer hem ska jag ta och städa litegrann så det är fint tills imorn. 

  


Kommentera
Postat av: Mli

Jasså vällingen var så god den ;)



Vad kul :) ja och det bästa är att man måste handla upp dom på en speciell affär . Man behöver inte få ångest heller för att man spenderar dom på tex en massa kläder :)



Ja visst jag åker mer än gärna förbi IKEA nästa gång med, behöver mer sånna plastlådor och lite andra grejer :)



Vi köpte babygymmet på www.kullerbytta.nu . Det kom idag, micke är och hämtar det nu :)

alla deras babygym kostar 349 kr . finns ganska ,många roliga :)

Och dom är säkra och bra att handla av :)

2011-07-05 @ 12:43:19
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Nöjesportalen

Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!

Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!

2011-07-05 @ 13:36:08
URL: http://nojesportalen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0