Fredag

Idag har varit en fin dag, förbannat varmt MEN förutom att jag flyter bort så klagar jag inte. Då var regnet värre, usch&fy det får vi tillräckligt av i höst. Vi har iallafall vart på stan idag, fixat litte smått, handlat litegrann, fixat present till pappa och spanat in interstil.

Idag landade något riktigt fint i brevlådan också, ett par såna här närmare bestämt:

Jag är så nöjd, har längtat efter ett par nya converse lääänge nu. =) Blev ett par mörk mörk marinblå vilket kan vara svårt att se på bilden.


Skrutten har slagit sovrekord han, somnade vid 17 tiden igår och sov till klockan var nästan halv 8 idag. Vaknade bara vid halv elva&fem och åt annars sov han. Hänger säkert ihop med ledsamheterna igår skulle jag gissa på för inte somnar han för natten vid 5 inte, tidigast 7 annars.

Men idag är han sej själv igen, glad och full i bus. Spyr som en gris gör han med, nu för tiden går det lite upp och ner med det där och vissa dagar är vi inne på en riktigt normal förbrukning av kläder men tro mej idag är INTE en sån dag. Tror vi är inne på 8 el 9e ombytet för idag? Och innan vi skulle åka ut förut spydde han ner både mej och sej flera gånger och på drygt 10 minuter hade han förbrukat 3 bodysar, en dregglis och 2 par byxor på sig själv. 2 linnen och en t-shirt på mej. HEJ O HÅ! När vi lite senare var på Optimera fortsatte han i den takten och spydde först ner sig själv, och 2 sekunder senare spyr han rätt över mej och även rakt ner i urringeningen.. Fick hem och byta om innan våran stads tur kunde fortsätta :P Kan meddela att det minst sagt inte luktar gott med spy i värmen.

Nu vankas grillat här och sen blir det TV kväll för min del. CSI xl som är en stadig fredags underhållning och en påse lösgodis. Imorn hoppas vi på fint väder, ska ta oss en promenad till stan och fika med Jessica.

I paketet med mina skor befann sig även dessa två dregglisarna till skrutten, tyckte dom var lite tuffa =) 

Kommentera
Postat av: 4-barnsmorsan från himmelohelvete

Snygga skor!!! o dregglisarna med!=)

Nä fy fan va det stinker om spyorna nu..bläääääk...ska börja ge Nikki mer fast mat nu så hoppas jag det minskar lite=)



ha det gott i värmen=)

2011-08-02 @ 12:19:42
URL: http://www.himmelohelvete.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0