Wilde 1 vecka

På ett sätt känns det som vi har haft Wilde hos oss längre och på ett annat sätt känns det som det var igår. Och på tal om igår, kändes helt orealistiskt att igår var en vecka sen vi var på sjukhuset. Jag tror jag har förträngt hela den biten, det är som ett dimmigt minne. Vet inte ens om jag verkligen kommer ihåg allt? Overkligt är det iallafall och det tror jag att jag får medhåll på?

Igår hade vi en hemma dag, var inte ute mer än med hunden. På eftermiddagen var Therese här och hälsade på. På kvällen lagade hjärtat en rejäl måltid och jag en kladdkaka. Grinade för att det inte var något familjen Annorlunda och så hade vi en bökbebis! Tror magen bråkade lite för det var intensiva blöjbyten och lite ledset så trodde ju minst sagt natten skulle bli orolig men inte det inte utan vi hade en vanlig natt. Och idag sovs det till halv 12 på soffan sen ville jag upp och bebben fick sova vidare. Toppen bebis de dära! Får väl tillägga att hunden är ganska toppen hon med, jisses hon sover lika mycket som oss! Inga problem med rastningar och så där. Skönt det! Sen är hon lite olydig ibland, typ hoppar i sängen fast hon vet att hon inte får. Och så har hon provätit en strumpa, bitit av snöret till speldosan och snott en napp. Men det är ganska harmlöst med tanke på att hon gick från att vara bebisen till att bli hunden på ett par dagar.

Idag får vi se vad dagen har att bjuda på enda jag vet är att mormor ringde förut och ville komma förbi en sväng så väntar på henne nu annars inga planer. Idag fick vi förresten kläderna som beställdes, oh så söta och fräna! Önskar man kunde ha såna kläder jämt, men med tanke på att en body kostade 199:- och han gör åt 2-4 stycken på en dag så säger det sej självt att det är ekonomiskt omöjligt. Men självklart ska våran bebbe ha sej några god bitar så kommer nog alltid finnas nåt lite fränare i garderoben för speciella tillfällen. <3



Kommentera
Postat av: Denisa

oj haha... ja byter man så ofta per dag är det nog svårt att ha kläder som bara är fräna :)



Går allt på bra annars? Mår du bra?

2011-01-19 @ 07:49:59
URL: http://bizzare.blogg.se/
Postat av: mli

Ja det är skönt att ha avklarat det,, vi betalade 1750 kr för den:)

Bara resten som ska handlas men det känns inte lika panik av nån anledning:)

Har iaf börjat bockat av den där listan nu vilket känns skönt;)



Hur mkt kläder köpte du innan,, eller va skulle du rekomendera? Vilka stl,plagg och hur många av varje?



Vad härligt att allt går så bra:)

Jag ska kolla när jag kan komma ner och hälsa på,, har en massa möten och tjafs men vet inte vilka dagar/tider just nu men ska kolla;)

2011-01-19 @ 08:44:07
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0