Fullsatt

Ja idag har det minsann varit fullsatt sen imorse eller ja mer eller mindre fullsatt iallafall. Började dagen med oväntat besök av Stefan klockan 11, han kom med tv-spelet vi ville ha men som inte fanns att köpa i Säffle. Fram tills 2 satt dem i soffan och lekte med spelet, bebben sov som vanligt och jag umgicks med datorn. Sen drog vi iväg till Kappahl och Domus. På kappahl bytte vi dom för små kläderna vi fått, hämtade ut gratis bodyn jag hade fått från alltforforaldrar och så inhandlades strumpor till storfoten. In på domus och handlade lite och sen hem, utanför stod mamma som kom med en present. Denna gången fick bebben en mumin body och en tanke om farmor. (Hon var glad i mumin)
Lugnt nu i sisådär 30min innan Niklas&Anna kom hit, bebben fick present igen :) Bortskämd blir han!  På med kaffet och även invänta Jessica som kom med Liam. Nu var det fullsatt i sofforna! Fast jag och Jessica hamnade ganska snart uppe med dom små. Ännu mera presenter även här :) Ska på tal om det ta och slänga in bilder på allt som ramlat in så här långt. Imorn kanske det blir... 
Jessica åkte hem medans dom andra var kvar och det dök in en annan kompis till hjärtat som skulle fixa med Wiiet och detta är inte riktigt klart än.
Kan ju även tillägga att bebben som vanligt sover även om han varit snäppet mera vaken idag än tidigare dagar. 

Förresten knåpade vi ihop över 7 timmars sömn inatt, jag vaknade först och fick ligga och vänta en halvtimme på att Wilde skulle vakna så jag kunde få gå upp. Underbart! Vågar man hoppas på samma tur inför natten som kommer? 

Jag och Jessica pratade om Me&I party förut och tänkte kolla om det finns något intresse av det? Öppen fråga till alla ni med bebisar/gravida!  Vi är ju ganska många kompisar/arbetskamrater och bekantingar med jämn gamla barn nu så skulle vara kul att samla ihop ett gäng tyckte jag! Så vad tycks?

Nu ska jag spana in filmen som går på 4an och sen får det bli natten. Imorn väntar en till synes helt planlös dag och det ska bli ganska gott kan jag säga.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0